ADAPTIT: Σεμινάρια Cyber Security & Artificial Intelligence από την ADAPTIT και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

11 Ιανουαρίου 2021 | Νέα Μελών

Ο όμιλος ADAPTIT και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, προχώρησαν σε σύναψη Μνημονίου Συνεργασίας με πλαίσιο την αποκλειστική συνεργασία για τη διοργάνωση και διεξαγωγή σεμιναρίων με αντικείμενο τα βασικά θέματα ασφάλειας στον χώρο της πληροφορικής και των επικοινωνιών (Cyber Security & Artificial Intelligence).

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου το οποίο από τη φετινή χρονιά αποτελεί τον περιφερειακό κόμβο του Alternative Finance Collaboration Network (CAFC) του πανεπιστημίου του Cambridge για την Ανατολική Μεσόγειο, Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή φιλοξενεί επίσης το κέντρο CYBER.CERIDES το οποίο παρέχει τεχνογνωσία στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και στις επιστήμες κινδύνων και αποφάσεων μέσω έρευνας, εκπαίδευσης και κατάρτισης, παροχής συμβουλών και επιχειρηματικότητας.

Ο όμιλος ADAPTIT αναλαμβάνει τη διεξαγωγή σεμιναρίων τα οποία απευθύνονται σε άτομα τα οποία θέλουν να ενημερωθούν σχετικά με βασικά θέματα ασφάλειας στον χώρο της πληροφορικής και των επικοινωνιών, τα οποία καλείται να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί όχι μόνο ένας ειδικός αλλά ο κάθε πολίτης στον καθημερινό εργασιακό ή προσωπικό του χώρο.

Πέραν των διαπιστευμένων από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου θεωρητικών εκπαιδεύσεων οι οποίες θα λαμβάνουν χώρα στη Βιβλιοθήκη Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Β στα Οινόφυτα, ο Όμιλος ADAPTIT θα παρέχει στους καταρτιζόμενους και την εμπειρία των πραγματικών εφαρμογών μέσα από real-environment εργαστηριακά μαθήματα (Επιθέσεις DDoS και προστασία, κρυπτογραφία – κρυπτοανάλυση, κ.α.), τα οποία θα πραγματοποιούνται στις προηγμένες τεχνολογικά εγκαταστάσεις του Ομίλου.

Ημερομηνία έναρξης του πρώτου group σεμιναρίων έχει οριστεί η Δευτέρα 1η Μαρτίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους είτε τηλεφωνικά στο 210-5131640, είτε με e-mail στο info@adaptit.gr 

ADAPTIT

Η ADAPTIT, εταιρεία ICT, ιδρύθηκε το 2005 και έκτοτε προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καθιερώνοντας τη θέση της στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών καινοτομιών. Με μια σαφή στρατηγική και εστίαση στο αποτέλεσμα, η εταιρεία κατάφερε να αναπτύξει το πεδίο των δραστηριοτήτων της και να εξασφαλίσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα οργανώνοντας τους πόρους της σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της.

Η ADAPTIT σήμερα είναι ένας Διεθνής Όμιλος με παρουσία στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, έχοντας αναλάβει σημαντικά έργα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Με ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στην παραγωγή υλικού και λογισμικού, έχει συνεχή παρουσία ως εκθέτης στο Mobile World Congress από το 2012.

Ως SYSTEM INTEGRATOR, η ADAPTIT συνδυάζει τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις για να προσφέρει στους πελάτες της καινοτόμες προσαρμοσμένες λύσεις, παρέχοντας υψηλής ποιότητας έργα «με το κλειδί στο χέρι».

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ