ADAPTIT: Εκθέτης στο USA Pavilion της DEFEA 2021

16 Ιουλίου 2021 | Νέα Μελών

Η ADAPTIT μαζί με τον στρατηγικό της συνεργάτη NETSCOUT, που συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως σε λογισμικά Cyber Security για την θωράκιση των δικτύων κατά των κυβερνοεπιθέσεων DDoS, συμμετείχε ως εκθέτης στο Αμερικανικό περίπτερο USA Pavilion της Διεθνούς Έκθεσης για την Άμυνα και την Ασφάλεια DEFEA 2021 που πραγματοποιήθηκε 13-15 Ιουλίου στο Metropolitan Expo.

Στην έκθεση DEFEA 2021, που εγκαινιάστηκε από υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, συμμετείχαν συνολικά 315 εταιρίες αμυντικής τεχνολογίας από όλον τον κόσμο, ενώ την επισκέφτηκαν Διεθνείς Επίσημες Αποστολές από 67 χώρες από την Ευρώπη, την περιοχή των Βαλκανίων, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Η ADAPTIT, πιστή στη στρατηγική της εξωστρέφειας που ακολουθεί και όντας από τις ελάχιστες Ελληνικές εταιρίες που είχαν τη δυνατότητα να εκθέσουν μέσα στο USA Pavilion με την υποστήριξη του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και της Αμερικανικής Πρεσβείας, είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει πλήθος B2B συναντήσεων, να παρουσιάσει το δυνατό portfolio προϊόντων και λύσεων που διαθέτει, να ενισχύει το κύρος και την αναγνωρισιμότητά της και να δημιουργήσει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες και ακόμη μεγαλύτερα έργα εκτός συνόρων.

ADAPTIT

Η ADAPTIT, εταιρεία ICT, ιδρύθηκε το 2005 και έκτοτε προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καθιερώνοντας τη θέση της στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών καινοτομιών. Με μια σαφή στρατηγική και εστίαση στο αποτέλεσμα, η εταιρεία κατάφερε να αναπτύξει το πεδίο των δραστηριοτήτων της και να εξασφαλίσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα οργανώνοντας τους πόρους της σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της.

Η ADAPTIT σήμερα είναι ένας Διεθνής Όμιλος με παρουσία στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, έχοντας αναλάβει σημαντικά έργα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Με ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στην παραγωγή υλικού και λογισμικού, έχει συνεχή παρουσία ως εκθέτης στο Mobile World Congress από το 2012.

Ως SYSTEM INTEGRATOR, η ADAPTIT συνδυάζει τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις για να προσφέρει στους πελάτες της καινοτόμες προσαρμοσμένες λύσεις, παρέχοντας υψηλής ποιότητας έργα «με το κλειδί στο χέρι».

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ