ADAPTIT: Ολοκλήρωση και παράδοση του Έργου «Εθνικό Δίκτυο Ψηφιακής Αυτόνομης Επικοινωνίας – Εξοπλισμός Κινητής Επιχειρησιακής Μονάδας  – Σύστημα Εντοπισμού Ατόμων σε Κίνδυνο για Το Χαμόγελο του Παιδιού – Smile Net»

2 Απριλίου 2024 | Νέα Μελών

H εταιρία ADAPTIT ολοκλήρωσε και παρέδωσε με επιτυχία στον Οργανισμό Το Χαμόγελο του Παιδιού το έργο «Εθνικό Δίκτυο Ψηφιακής Αυτόνομης Επικοινωνίας – Εξοπλισμός Κινητής Επιχειρησιακής Μονάδας  – Σύστημα Εντοπισμού Ατόμων  σε Κίνδυνο – Smile Net», το οποίο της είχε ανατεθεί μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας.

Το έργο περιλαμβάνει τη δημιουργία Εθνικού Δικτύου Ψηφιακής Αυτόνομης Αμφίδρομης Επικοινωνίας για Επιχειρήσεις Έκτακτης Ανάγκης, Έρευνας και Διάσωσης, τον εξοπλισμό μίας κινητής επιχειρησιακής μονάδας επικοινωνιών και διαχείρισης καταστροφών και την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος παροχής βοήθειας ατόμων σε κίνδυνο μέσω υπηρεσιών εντοπισμού.

Πιο συγκεκριμένα, η ADAPTIT παρέδωσε σύστημα επικοινωνιών, το οποίο έχει αυξημένες δυνατότητες επικοινωνίας φωνής και δεδομένων, ώστε να μην εξαρτάται αποκλειστικά από τις υπάρχουσες υποδομές των τηλεπικοινωνιακών παρόχων και μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα ακόμη και σε περιπτώσεις φυσικών ή άλλων καταστροφών.

Επιπλέον, ο εξοπλισμός της νέας κινητής μονάδας επικοινωνιών και διαχείρισης καταστροφών, φέρει σύγχρονα συστήματα επικοινωνιών, επιτήρησης και μεταφοράς δεδομένων και έρχεται να ενισχύσει τα υπάρχοντα κινητά επιχειρησιακά κέντρα και να διευκολύνει το πολύ σημαντικό έργο του εξειδικευμένου προσωπικού του οργανισμού, σε περίπτωση εξαφάνισης.

Τέλος, παραδόθηκε σύστημα έγκαιρου εντοπισμού ατόμων με διαπιστωμένα προβλήματα υγείας, ηλικιωμένων, ΑΜΕΑ κ.λπ., τα οποία διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο εξαφάνισης.

Το εν λόγω έργο περιλαμβάνει καινοτόμες υπηρεσίες πρόληψης και προστασίας, όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και για τα διεθνή δεδομένα και συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς και στον εκσυγχρονισμό των τηλεπικοινωνιακών του μέσων.

ADAPTIT

Η ADAPTIT, εταιρεία ICT, ιδρύθηκε το 2005 και έκτοτε προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καθιερώνοντας τη θέση της στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών καινοτομιών. Με μια σαφή στρατηγική και εστίαση στο αποτέλεσμα, η εταιρεία κατάφερε να αναπτύξει το πεδίο των δραστηριοτήτων της και να εξασφαλίσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα οργανώνοντας τους πόρους της σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της.

Η ADAPTIT σήμερα είναι ένας Διεθνής Όμιλος με παρουσία στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, έχοντας αναλάβει σημαντικά έργα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Με ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στην παραγωγή υλικού και λογισμικού, έχει συνεχή παρουσία ως εκθέτης στο Mobile World Congress από το 2012.

Ως SYSTEM INTEGRATOR, η ADAPTIT συνδυάζει τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις για να προσφέρει στους πελάτες της καινοτόμες προσαρμοσμένες λύσεις, παρέχοντας υψηλής ποιότητας έργα «με το κλειδί στο χέρι».

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ