ADAPTIT: ADAPTIT – FORTINET: Νέα συνεργασία στον χώρο της κυβερνοασφάλειας

2 Δεκεμβρίου 2021 | Νέα Μελών

Σε σύμφωνο συνεργασίας με την FORTINET προχώρησε ο Όμιλος ADAPTIT, ακολουθώντας πιστά τη στρατηγική του για διεύρυνση των συνεργασιών του στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, με στόχο να προσφέρει στους πελάτες του, εκτός των λύσεων προστασίας από κυβερνοεπιθέσεις DDoS που παρέχει σε συνεργασία με τη NetScout/Arbor, ακόμα περισσότερες, συμφέρουσες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις κυβερνοασφάλειας.

Η Fortinet (NASDAQ: FTNT) ιδρύθηκε το 2000 και είναι παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο της κυβερνοασφάλειας. Στους πελάτες της περιλαμβάνονται οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις, πάροχοι υπηρεσιών και κυβερνητικοί οργανισμοί σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Fortinet παρέχει στους πελάτες της έξυπνη και απρόσκοπτη προστασία όσον αφορά την αντιμετώπιση μίας διευρυνόμενης γκάμας κυβερνοαπειλών, ενώ κατέχει την πρώτη θέση στις περισσότερες συσκευές ασφαλείας που έχουν αποσταλεί παγκοσμίως. Περισσότεροι από 500.000 πελάτες εμπιστεύονται την Fortinet για την προστασία των επιχειρήσεών τους.

«Με την νέα συνεργασία ο όμιλος ADAPTIT, ως System Integrator, ενισχύει το portfolio του και διαθέτει στην Ελληνική αγορά μία ακόμη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων και προσαρμοσμένων λύσεων κυβερνοασφάλειας, καλύπτοντας ολιστικά τις ανάγκες και προσφέροντας το ίδιο υψηλά επίπεδα προστασίας, τόσο σε μεγάλους οργανισμούς, όσο και σε μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, για ολοκληρωμένη υποστήριξη και θωράκιση των υποδομών και των δεδομένων τους, διασφαλίζοντας έτσι την επιχειρησιακή τους συνέχεια» δήλωσε ο Βασίλης Καραβασίλης, Commercial Director του Ομίλου ADAPTIT.

«Η συνεργασία μας με την ADAPTIT ενισχύει περαιτέρω το δίκτυο συνεργατών μας στην Ελλάδα όντας ένας εκ των κορυφαίων Systems Integrators με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στην υλοποίηση μεγάλων έργων. Μέσω της ADAPTIT αναμένουμε να διευρύνουμε την παρουσία μας σε σημαντικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας και θεωρούμε πως θα είναι μία συνεργασία με αμοιβαία οφέλη» δήλωσε ο Λεωνίδας Τουγιαννίδης, Country Manager της Fortinet για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η συνεργασία των δύο εταιριών αφορά την αξιοποίηση από την πλευρά της ADAPTIT των ακόλουθων λύσεων κυβερνοασφάλειας της FORTINET: Next-Generation Firewall, Web Application Firewall (WAF), Application Programming Interface (API) Security, Secure Access Service Edge (SASE), Network Access Control (NAC) και Endpoint Detection and Response (EDR).

ADAPTIT

Η ADAPTIT, εταιρεία ICT, ιδρύθηκε το 2005 και έκτοτε προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καθιερώνοντας τη θέση της στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών καινοτομιών. Με μια σαφή στρατηγική και εστίαση στο αποτέλεσμα, η εταιρεία κατάφερε να αναπτύξει το πεδίο των δραστηριοτήτων της και να εξασφαλίσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα οργανώνοντας τους πόρους της σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της.

Η ADAPTIT σήμερα είναι ένας Διεθνής Όμιλος με παρουσία στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, έχοντας αναλάβει σημαντικά έργα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Με ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στην παραγωγή υλικού και λογισμικού, έχει συνεχή παρουσία ως εκθέτης στο Mobile World Congress από το 2012.

Ως SYSTEM INTEGRATOR, η ADAPTIT συνδυάζει τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις για να προσφέρει στους πελάτες της καινοτόμες προσαρμοσμένες λύσεις, παρέχοντας υψηλής ποιότητας έργα «με το κλειδί στο χέρι».

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ