Mobile Technology: Το πρώτο phygital φαρμακείο στην Ελλάδα είναι γεγονός, αξιοποιώντας λύση με ηλεκτρνικές ετικέτες ραφιού

20 Οκτωβρίου 2020 | Νέα Μελών
 
Η Mobile Technology ολοκλήρωσε έργο ψηφιακού μετασχηματισμού στο φυσικό φαρμακείο που πρόσφατα απέκτησε στην Κηφισιά το pharmacy295, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή των online φαρμακείων της χώρας, για 6η συνεχόμενη χρονιά. Η Mobile Technology σχεδίασε και εγκατέστησε ολοκληρωμένη λύση που επιτυγχάνει ταυτόχρονα την απλοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών, την αύξηση της παραγωγικότητας του προσωπικού, καθώς και τη δημιουργία μιας phygital εμπειρίας για τους πελάτες του καταστήματος. 

Η λύση περιλαμβάνει εύχρηστη cloud πλατφόρμα διαχείρισης που ανταλλάσσει δεδομένα με το ERP της SoftOne, καθώς και προηγμένες ψηφιακές ετικέτες της SES-Imagotag, η οποία κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς ηλεκτρονικών ετικετών ραφιού παγκοσμίως και εκπροσωπείται από τη Mobile Technology σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Για το έργο χρησιμοποιήθηκαν 6.350 ψηφιακές ετικέτες Vusion (1,6’’), οι οποίες τοποθετήθηκαν σε όλα τα παραφαρμακευτικά προϊόντα του καταστήματος. Η θέση κάθε ετικέτας διασφαλίστηκε με τη χρήση ειδικής αντικλεπτικής ράγας, ενώ πλέον οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων ανανεώνονται σε πραγματικό χρόνο από τα κεντρικά της επιχείρησης, μέσω του λογισμικού της λύσης. 

Οι τρίχρωμες ετικέτες που επιλέχθηκαν για τις ανάγκες του καταστήματος, μεταξύ άλλων διαθέτουν LED που αναβοσβήνει έτσι, ώστε να προωθούνται αποτελεσματικότερα οι εκάστοτε προσφορές. Επιπρόσθετα, υποστηρίζουν τεχνολογία NFC, με αποτέλεσμα οι επισκέπτες του καταστήματος, πλησιάζοντας την ετικέτα του προϊόντος που τους ενδιαφέρει με το smartphone τους, να αποκτούν πρόσβαση σε αναλυτικές πληροφορίες, όπως αυτές παρουσιάζονται στο online shop του pharmacy295. 
Ο κ. Ηλίας Μακρής, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του pharmacy295, δήλωσε σχετικά: «Το έργο ολοκληρώθηκε πρόσφατα, ωστόσο τα αποτελέσματα είναι ήδη εμφανή και για αυτό είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την απόφασή μας να επενδύσουμε σε αυτή την πρωτοποριακή τεχνολογία. Βασικός στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια ενιαία phygital εμπειρία που θα επιτρέπει στους πελάτες του καταστήματός μας στην Κηφισιά, να πραγματοποιούν ενημερωμένες αγορές, με την ίδια άνεση που τους προσφέρει το online shop μας. Εξίσου ικανοποιημένο με τις ηλεκτρονικές ετικέτες ραφιού είναι και το προσωπικό μας, που τώρα μπορεί να εστιάσει σε περισσότερο παραγωγικές εργασίες, καθώς απαλλάχθηκε από την ανάγκη να ελέγχει συστηματικά τις τιμές χιλιάδων προϊόντων στα ράφια και να εκτυπώνει τις αντίστοιχες ετικέτες.»  

Mobile Technology

Η Mobile Technology από το 2003 αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων Φορητών Υπολογιστικών Συστημάτων, οι οποίες συντελούν στη βελτιστοποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών στα ακόλουθα πεδία εφαρμογής: Τιμολόγηση Επί Αυτοκινήτου, Proof of Delivery, Field Service, Διαχείριση Αποθηκευτικών Χώρων, Λιανική, Law Enforcement και RFID.

Πιο συγκεκριμένα, εμπορεύεται προϊόντα ηλεκτρονικού εξοπλισμού AIDC (Automatic identification and Data Capture) και δικτύων επικοινωνιών στον τομέα των Συστημάτων Συλλογής Δεδομένων (Automatic Data Collection). Συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως, όπως η Honeywell (Intermec, Vocollect), Bixolon, Bluebird, Datalogic κ.α., ενώ διατηρεί πιστοποιημένο επισκευαστικό κέντρο στα γραφεία της, παρέχοντας πλήρη τεχνική υποστήριξη με γνήσια ανταλλακτικά και αναλώσιμα.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ