Mobile Technology: Νέες λύσεις, περισσότεροι πελάτες και διψήφια ποσοστά αύξησης κερδών

24 Νοεμβρίου 2023 | Νέα Μελών

Η Mobile Technology ολοκλήρωσε μία ακόμα παραγωγική χρονιά, γεγονός που αποτυπώθηκε και στα αποτελέσματα της οικονομικής χρήσης που έληξε στις 30/6/2023. Πιο συγκεκριμένα, ο Καθαρός Κύκλος Εργασιών της εταιρείας έκλεισε στα 8.320.000€, δηλαδή αυξήθηκε σχεδόν κατά 19%, συγκριτικά με το προηγούμενο έτος. Αντίστοιχα, το EBITDA ενισχύθηκε κατά 10% περίπου και διαμορφώθηκε στο 1.076.000€, ενώ τα Κέρδη προ Φόρων κατέγραψαν αύξηση που άγγιξε το 11% και ανήλθαν στις 850.000€. Πρόκειται για το τρίτο συνεχόμενο οικονομικό έτος που η Mobile Technology πετυχαίνει διψήφιο ποσοστό αύξησης στα οικονομικά της αποτελέσματα, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές εκτιμήσεις της Διοίκησης.

Σημαντικό ρόλο στη σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας  έπαιξε ο συνεχής εμπλουτισμός του portfolio της με λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού που εξειδικεύονται στα Logistics και στη Λιανική. Πράγματι, η Mobile Technology το τελευταίο διάστημα διεύρυνε περαιτέρω τις στρατηγικές συνεργασίες της με διεθνείς οίκους, ώστε να προωθήσει περισσότερες καινοτόμες λύσεις στην ελληνική αγορά, επενδύοντας παράλληλα στην τεχνογνωσία του έμψυχου δυναμικού της, για να διασφαλίσει την αποτελεσματική υποστήριξή τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα νέων συνεργασιών αποτελεί η Zebra Fetch Robotics με τα Autonomous Mobile Robots για τα Logistics, η imageHOLDERS με τα διαδραστικά digital kiosk για το customer service-experience, καθώς και η Namirial με τις λύσεις e-signature και certified communication για την ταυτοποίηση και τις ψηφιακές συναλλαγές κάθε είδους. Παράλληλα, το τμήμα Ανάπτυξης Λογισμικού της Mobile Technology δημιούργησε εξειδικευμένες εφαρμογές, όπως είναι το Asset Tracking και η Ψηφιακή Ωρομέτρηση Προσωπικού, οι οποίες βρήκαν άμεση ανταπόκριση στην αγορά και υλοποιήθηκαν σε έργα.

Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια του επιτυχημένου οικονομικού έτους που ολοκληρώθηκε, η Mobile Technology προσέλκυσε 160+ νέους πελάτες, κάποιοι εκ των οποίων πρωταγωνιστούν στους κλάδους τους. Ενδεικτικά αναφέρονται οι εταιρείες American School of Classical Studies, Ancient Greek Sandals, Bake Hellas, Box Now, Chandris, Intralot, Καφεκοπτεία Λουμίδη, Nielsen Consumer Hellas, Oxford Company, Πανιφάρμ κ.α.

Mobile Technology

Η Mobile Technology από το 2003 αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων Φορητών Υπολογιστικών Συστημάτων, οι οποίες συντελούν στη βελτιστοποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών στα ακόλουθα πεδία εφαρμογής: Τιμολόγηση Επί Αυτοκινήτου, Proof of Delivery, Field Service, Διαχείριση Αποθηκευτικών Χώρων, Λιανική, Law Enforcement και RFID.

Πιο συγκεκριμένα, εμπορεύεται προϊόντα ηλεκτρονικού εξοπλισμού AIDC (Automatic identification and Data Capture) και δικτύων επικοινωνιών στον τομέα των Συστημάτων Συλλογής Δεδομένων (Automatic Data Collection). Συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως, όπως η Honeywell (Intermec, Vocollect), Bixolon, Bluebird, Datalogic κ.α., ενώ διατηρεί πιστοποιημένο επισκευαστικό κέντρο στα γραφεία της, παρέχοντας πλήρη τεχνική υποστήριξη με γνήσια ανταλλακτικά και αναλώσιμα.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ