Mobile Technology: Η πρώτη ελληνική εταιρεία που πιστοποιήθηκε ως mobile Robotics Specialist Partner της Zebra Technologies     

12 Ιουνίου 2023 | Νέα Μελών

H Mobile Technology έγινε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε ως Mobile Robotics Specialist Partner της Zebra Technologies. Αυτό σημαίνει ότι έχει την απαιτούμενη τεχνογνωσία για το σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την πλήρη τεχνική υποστήριξη λύσεων που περιλαμβάνουν τα Αυτόνομα Ρομποτικά Συστήματα (AMR) της Zebra Fetch Robotics. Πρόκειται για λύσεις που αυξάνουν σημαντικά την παραγωγικότητα, διευκολύνουν τη διαχείριση των καθημερινών προκλήσεων που αντιμετωπίζει το έμψυχο δυναμικό των αποθηκών και βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας τους.

Κατόπιν διεξοδικής έρευνας της διεθνούς αγοράς, η Mobile Technology επέλεξε τη λύση AMR της Zebra Fetch Robotics, καθώς διαθέτει μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων ρομποτικών συστημάτων, τα οποία μπορούν να ενσωματωθούν αποτελεσματικά σε υφιστάμενες υποδομές και εγκαταστάσεις.

Ο Marcel Kars, Γενικός Διευθυντής του Global Τμήματος Robotics Automation της Zebra Technologies δήλωσε: “Η Mobile Technology ήταν ιδανική επιλογή για εμάς, γιατί είναι ήδη ένας επιτυχημένος Business Partner της Zebra στον τομέα AIDC. Έχει στο ενεργητικό της πωλήσεις εξοπλισμού σε 900+ αποθηκευτικούς χώρους και με την εμπειρία της θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της αγοράς AMR στην Ελλάδα.”

Ο Μάριος Δημακόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Zebra Technologies σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα σχολίασε σχετικά: “Τόσο η Zebra, όσο και η Mobile Technology κατανοούν τις προκλήσεις και τις προσδοκίες που επικρατούν στον κλάδο της Αποθήκης στην Ελλάδα. Η συνεργασία μας οφείλεται στο γεγονός ότι έχουμε τις ίδιες προτεραιότητες και υποστηρίζουμε τα πλάνα μετασχηματισμού και ανάπτυξης των πελατών μας, παρέχοντας την τεχνογνωσία και τις λύσεις που απαιτούνται για την υλοποίησή τους».

Από το 2003 μέχρι σήμερα, η Mobile Technology επενδύει στη συστηματική έρευνα και εκπαίδευση του έμψυχου δυναμικού της, προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις αιχμής που μετασχηματίζουν τις επιχειρησιακές διαδικασίες στα Logistics και στη Λιανική. Ήδη το 60% των 300 μεγαλύτερων επιχειρήσεων στην Ελλάδα εμπιστεύονται σταθερά τη Mobile Technology, ενώ το πελατολόγιό της απαρτίζεται συνολικά από 3.600 μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Mobile Technology

Η Mobile Technology από το 2003 αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων Φορητών Υπολογιστικών Συστημάτων, οι οποίες συντελούν στη βελτιστοποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών στα ακόλουθα πεδία εφαρμογής: Τιμολόγηση Επί Αυτοκινήτου, Proof of Delivery, Field Service, Διαχείριση Αποθηκευτικών Χώρων, Λιανική, Law Enforcement και RFID.

Πιο συγκεκριμένα, εμπορεύεται προϊόντα ηλεκτρονικού εξοπλισμού AIDC (Automatic identification and Data Capture) και δικτύων επικοινωνιών στον τομέα των Συστημάτων Συλλογής Δεδομένων (Automatic Data Collection). Συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως, όπως η Honeywell (Intermec, Vocollect), Bixolon, Bluebird, Datalogic κ.α., ενώ διατηρεί πιστοποιημένο επισκευαστικό κέντρο στα γραφεία της, παρέχοντας πλήρη τεχνική υποστήριξη με γνήσια ανταλλακτικά και αναλώσιμα.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ