Mobile Technology: «Έξυπνες ηλεκτρονικές ετικέτες ραφιού SES IMAGOTAGαπό τη Mobile Technology

24 Ιανουαρίου 2019 | Νέα Μελών
Η Mobile Technology στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την προώθηση καινοτόμων λύσεων που μετασχηματίζουν τις επιχειρησιακές διαδικασίες στο λιανεμπόριο, προχώρησε στην πρώτη σημαντική συνεργασία προς αυτή την κατεύθυνση. Πιο συγκεκριμένα, υπέγραψε συμβόλαιο εκπροσώπησης για Ελλάδα και Κύπρο με τον οίκο SES-imagotag, που εξειδικεύεται στην παραγωγή ηλεκτρονικών ετικετών ραφιού (ESL) και στο σχεδιασμό cloud πλατφόρμας διαχείρισής τους (ΙοΤ). 

Οι ηλεκτρονικές ετικέτες ραφιού είναι ένα προϊόν που απευθύνεται σε όλη την αγορά λιανικής (supermarkets, καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, ένδυσης-υπόδησης, φαρμακεία κ.α.) και ήδη χρησιμοποιείται από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στον κόσμο. Βασίζονται στην “έξυπνη” και οικολογική paperless φιλοσοφία, ενώ επιτρέπουν την πλήρως αυτοματοποιημένη ενημέρωση των τιμών στο ράφι από τα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης σε πραγματικό χρόνο. Πρόκειται για τρίχρωμες, υψηλής ανάλυσης οθόνες γραφικών e-Ink με μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό, που διατίθενται σε ποικίλες διαστάσεις και διατηρούν την ευκρίνειά τους ακόμα και σε μέγεθος 10’’. Διαθέτουν LED flash για ειδική σήμανση και αντικλεπτικό σύστημα, υποστηρίζουν την τεχνολογία NFC και επιτρέπουν το geolocation. Επιπρόσθετα, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές σε υγρασία και σκόνη και καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια. 

Οι ψηφιακές ετικέτες διασφαλίζουν την απόλυτη συμφωνία των τιμών μεταξύ ραφιού-ταμείου μέσα από μια απλοποιημένη διαδικασία που εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και σημαντικό κόστος στην επιχείρηση. Η χρήση τους παρέχει ευελιξία που αυξάνει τις instore πωλήσεις, καθώς συνδυάζουν αποτελεσματικά εικόνα με διαφημιστικό μήνυμα και ευνοούν τη συχνή εναλλαγή τιμών ή και προσφορών, σύμφωνα με τις μεταβαλλόμενες τάσεις της αγοράς. Παράλληλα, αναβαθμίζουν το customer experience και ενισχύουν το loyalty των καταναλωτών, παρέχοντάς τους περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες για τα προϊόντα.  

Mobile Technology

Η Mobile Technology από το 2003 αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων Φορητών Υπολογιστικών Συστημάτων, οι οποίες συντελούν στη βελτιστοποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών στα ακόλουθα πεδία εφαρμογής: Τιμολόγηση Επί Αυτοκινήτου, Proof of Delivery, Field Service, Διαχείριση Αποθηκευτικών Χώρων, Λιανική, Law Enforcement και RFID.

Πιο συγκεκριμένα, εμπορεύεται προϊόντα ηλεκτρονικού εξοπλισμού AIDC (Automatic identification and Data Capture) και δικτύων επικοινωνιών στον τομέα των Συστημάτων Συλλογής Δεδομένων (Automatic Data Collection). Συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως, όπως η Honeywell (Intermec, Vocollect), Bixolon, Bluebird, Datalogic κ.α., ενώ διατηρεί πιστοποιημένο επισκευαστικό κέντρο στα γραφεία της, παρέχοντας πλήρη τεχνική υποστήριξη με γνήσια ανταλλακτικά και αναλώσιμα.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ