Mobile Technology: Λύση ψηφιακής ωρομέτρησης για διασύνδεση με Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ και απογραφή-οργάνωση χρόνου απασχόλησης

9 Φεβρουαρίου 2023 | Νέα Μελών

Η Mobile Technology ανέπτυξε ολοκληρωμένη λύση Ψηφιακής Ωρομέτρησης που περιλαμβάνει εφαρμογή λογισμικού, εξοπλισμό και ψηφιακές κάρτες για το προσωπικό κάθε επιχείρησης. Η λύση επιτρέπει την ψηφιακή απογραφή και οργάνωση του χρόνου απασχόλησης, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνει το Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ σε πραγματικό χρόνο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων (νόμος 4808/2021).

Για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης της λύσης, η Mobile Technology διαθέτει μεγάλη ποικιλία από tablet, price checker κ.α. προϊόντα έτσι, ώστε ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιχείρησης να χρησιμοποιούνται είτε smartphone wallet apps, είτε κάρτες με barcode, QR Code ή RFID. Σε κάθε περίπτωση, προτείνεται εξοπλισμός με μεγάλη ευανάγνωστη και εύχρηστη οθόνης αφής (10 ιντσών), καθώς και λειτουργία NFC.

Μέσα από ένα φιλικό user interface, το προσωπικό εισάγει εύκολα στον εξοπλισμό ωρομέτρησης τις απαιτούμενες πληροφορίες π.χ. προσέλευση-αποχώρηση,  επίσκεψη σε πελάτη, έκτακτη αποχώρηση λόγω αδιαθεσίας, επαγγελματικό ταξίδι κ.ο.κ.

Αντίστοιχα, το διαχειριστικό της εφαρμογής προσφέρει πολλές δυνατότητες στο Τμήμα Προσωπικού ή και στο Λογιστήριο, όπως είναι το φιλτράρισμα δεδομένων, οι συγκεντρωτικές καταστάσεις με πλήρες ιστορικό, η εξαγωγή αναφορών σε excel, η έγκριση αδειών από τους Προϊσταμένους Τμημάτων, η εκπρόθεσμη υποβολή προσέλευσης-αποχώρησης στις περιπτώσεις τεχνικού προβλήματος κ.α.

Επισημαίνεται ότι η εφαρμογή λογισμικού της Ψηφιακής Ωρομέτρησης μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες κάθε επιχείρησης και παραμένει εξίσου αποδοτική, είτε λειτουργεί αυτόνομα, είτε συνδυαστικά με υφιστάμενα συστήματα HRM. Η λύση έχει ήδη εγκατασταθεί σε αρκετές εταιρείες, όπου λειτουργεί  με εξαιρετικά αποτελέσματα, καθώς συμβάλλει στην εποπτεία και καλύτερη δυνατή οργάνωση του έμψυχου δυναμικού, παρέχοντας πολύτιμα δεδομένα στους επικεφαλής των αρμόδιων Τμημάτων.

Οι λύσεις της Mobile Technology στοχεύουν στο μετασχηματισμό των επιχειρησιακών διαδικασιών κυρίως σε Logistics και Λιανική, με αποτέλεσμα το 60% των 300 μεγαλύτερων επιχειρήσεων στην Ελλάδα να την εμπιστεύονται σταθερά, ενώ στο πελατολόγιό της συγκαταλέγονται συνολικά 3.600 μικρές και μεγάλες εταιρείες.

Mobile Technology

Η Mobile Technology από το 2003 αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων Φορητών Υπολογιστικών Συστημάτων, οι οποίες συντελούν στη βελτιστοποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών στα ακόλουθα πεδία εφαρμογής: Τιμολόγηση Επί Αυτοκινήτου, Proof of Delivery, Field Service, Διαχείριση Αποθηκευτικών Χώρων, Λιανική, Law Enforcement και RFID.

Πιο συγκεκριμένα, εμπορεύεται προϊόντα ηλεκτρονικού εξοπλισμού AIDC (Automatic identification and Data Capture) και δικτύων επικοινωνιών στον τομέα των Συστημάτων Συλλογής Δεδομένων (Automatic Data Collection). Συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως, όπως η Honeywell (Intermec, Vocollect), Bixolon, Bluebird, Datalogic κ.α., ενώ διατηρεί πιστοποιημένο επισκευαστικό κέντρο στα γραφεία της, παρέχοντας πλήρη τεχνική υποστήριξη με γνήσια ανταλλακτικά και αναλώσιμα.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ