Mobile Technology: Αποκλειστική διάθεση των φορητών αξεσουαρ της βραβευμένης iWALK στην ελληνική αγορά

13 Οκτωβρίου 2020 | Νέα Μελών
Η Mobile Technology προχώρησε σε συνεργασία με την iWALK για την αποκλειστική διάθεση των βραβευμένων προϊόντων της στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για high-tech φορητά αξεσουάρ, όπως power banks με ενσωματωμένα καλώδια όλων των τύπων και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, UVC αποστειρωτής συσκευών για προστασία από τον Covid-19 που λειτουργεί ταυτόχρονα και ως pad ασύρματης φόρτισης, καλώδια, ηχεία Bluetooth, ακουστικά κ.α. Τα προϊόντα της IWALK γνωρίζουν μεγάλη απήχηση σε περισσότερες από 40 χώρες, όπου ήδη διατίθενται, ενώ πλέον μπορούν και οι Έλληνες καταναλωτές να τα αποκτήσουν, αρχικά μέσω του Public Marketplace. Τα πρωτοποριακά προϊόντα της Κορεάτικης εταιρείας προσεχώς θα είναι διαθέσιμα και από το e-shop της Mobile Technology τόσο για λιανική, όσο και για χονδρική πώληση.

Η iWALK συγκαταλέγεται στα premium brands της διεθνούς αγοράς φορητών αξεσουάρ, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις σημαντικές διακρίσεις που έχει στο ενεργητικό της, όπως το βραβείο Global iBrands TOP 20, με το οποίο τιμήθηκε για δύο συναπτά έτη, το Electronics Design (στο πλαίσιο της εμπορικής έκθεσης Global Sources Electronics), καθώς και το Best Battery Pack (από το συνέδριο CTIA).
Ο συνδυασμός καινοτομίας και αξιοπιστίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της iWALK, οδήγησε τη Mobile Technology στη στρατηγική επιλογή να τα προωθήσει στην ελληνική αγορά. Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία απευθύνεται στο ευρύ καταναλωτικό κοινό και το πράττει, διατηρώντας σταθερή την προσήλωσή της σε εξειδικευμένα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που απλοποιούν την καθημερινότητα και προσφέρουν αναβαθμισμένη εμπειρία χρήστη.
 

Mobile Technology

Η Mobile Technology από το 2003 αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων Φορητών Υπολογιστικών Συστημάτων, οι οποίες συντελούν στη βελτιστοποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών στα ακόλουθα πεδία εφαρμογής: Τιμολόγηση Επί Αυτοκινήτου, Proof of Delivery, Field Service, Διαχείριση Αποθηκευτικών Χώρων, Λιανική, Law Enforcement και RFID.

Πιο συγκεκριμένα, εμπορεύεται προϊόντα ηλεκτρονικού εξοπλισμού AIDC (Automatic identification and Data Capture) και δικτύων επικοινωνιών στον τομέα των Συστημάτων Συλλογής Δεδομένων (Automatic Data Collection). Συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως, όπως η Honeywell (Intermec, Vocollect), Bixolon, Bluebird, Datalogic κ.α., ενώ διατηρεί πιστοποιημένο επισκευαστικό κέντρο στα γραφεία της, παρέχοντας πλήρη τεχνική υποστήριξη με γνήσια ανταλλακτικά και αναλώσιμα.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ