Mobile Technology: Προσομοίωση συνθηκών αποθήκης στο περίπτερο της Mobile Technology στην έκθεση Supply Chain & Logistics

3 Νοεμβρίου 2017 | Νέα Μελών
Μία σειρά από νέα προϊόντα θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο περίπτερο της Mobile Technology (C6-D5, Hall 3) στην έκθεση Supply Chain & Logistics, από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Με αφορμή τη συμμετοχή της, η εταιρεία θα παρουσιάσει νέες λύσεις, προσομοιωμένες σε πραγματικές συνθήκες αποθήκης, οι οποίες προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά. 
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα βιομηχανικού τύπου προϊόντα της Datalogic, τα οποία θα παρουσιαστούν ενσωματωμένα σε έναν ταινιόδρομο, με σκοπό τη ρεαλιστική απεικόνιση των λειτουργιών τους σε περιβάλλον αποθήκης. Οι τελευταίας γενιάς σένσορες της Datalogic προσφέρουν στις σύγχρονες επιχειρήσεις Transport & Logistics ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αφού βελτιώνουν σημαντικά την απόδοση και την αξία των υπηρεσιών τους. 
Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να συγκεντρώσει και το νέο ογκομετρικό προϊόν της Honeywell, τόσο από εταιρείες διανομής και ταχυμεταφορών, όσο και από e-shops και αλυσίδες Supermarket, αλλά και από οποιαδήποτε επιχείρηση έχει ανάγκη από την αυτόματη καταγραφή των διαστάσεων ενός αντικειμένου. Το Autocube 8200, το οποίο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν στο περίπτερο της Mobile Technology, προσφέρει τη 3D απεικόνιση ενός αντικειμένου, με τη χρήση υπερύθρων βελτιώνοντας έτσι τις επιχειρησιακές διαδικασίες, από την αποστολή, μέχρι την τοποθέτησή στο ράφι ή το φορτηγό. Επίσης, παρέχει τη δυνατότητα λήψης μίας ενδεικτικής φωτογραφίας του αντικειμένου, ή οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο σε περίπτωση απώλειας του, ιδανική λύση για εταιρείες courier.  
Η έκθεση αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για τους επισκέπτες να ενημερωθούν για τον νέο εξοπλισμό των οίκων Honeywell, Bixolon, Datalogic & Bluebird, καθώς και για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και τη μοναδική υποστήριξη που προσφέρει η Mobile Technology. 

Mobile Technology

Η Mobile Technology από το 2003 αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων Φορητών Υπολογιστικών Συστημάτων, οι οποίες συντελούν στη βελτιστοποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών στα ακόλουθα πεδία εφαρμογής: Τιμολόγηση Επί Αυτοκινήτου, Proof of Delivery, Field Service, Διαχείριση Αποθηκευτικών Χώρων, Λιανική, Law Enforcement και RFID.

Πιο συγκεκριμένα, εμπορεύεται προϊόντα ηλεκτρονικού εξοπλισμού AIDC (Automatic identification and Data Capture) και δικτύων επικοινωνιών στον τομέα των Συστημάτων Συλλογής Δεδομένων (Automatic Data Collection). Συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως, όπως η Honeywell (Intermec, Vocollect), Bixolon, Bluebird, Datalogic κ.α., ενώ διατηρεί πιστοποιημένο επισκευαστικό κέντρο στα γραφεία της, παρέχοντας πλήρη τεχνική υποστήριξη με γνήσια ανταλλακτικά και αναλώσιμα.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ