ElvalHalcor Α.Ε.: Πιστοποίηση της ElvalHalcor σύμφωνα με το πρότυπο AS9100 της αεροδιαστημικής βιομηχανίας

29 Νοεμβρίου 2021 | Νέα Μελών

Η Elval, Τομέας Έλασης Αλουμινίου της ElvalHalcor πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το πρότυπο AS9100 της αεροδιαστημικής βιομηχανίας, καθώς ανταποκρίθηκε επιτυχώς σε όλες τις απαιτήσεις του προτύπου, αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια, από τους επιθεωρητές του ανεξάρτητου φορέα πιστοποίησης.

Η πιστοποίηση AS9100 εξασφαλίζει τη δυνατότητα πρόσβασης και συμμετοχής της ElvalHalcor στις αλυσίδες αξίας των κλάδων της αεροναυπηγικής και της αεροδιαστημικής, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για την Εταιρία.

Το AS9100 αποτελεί το πιο πρόσφατο πρότυπο που εκπονήθηκε από το International Aerospace Quality Group (IAQG), το οποίο απαρτίζουν εκπρόσωποι των εταιριών αεροδιαστημικής από όλον τον κόσμο. Το πρότυπο απευθύνεται σε εταιρίες και οργανισμούς που σχεδιάζουν, αναπτύσσουν ή παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες στους τομείς της αεροναυπηγικής, της αεροδιαστημικής και της άμυνας, υποστηρίζοντας τους προκειμένου να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών τους.

Με αφορμή τη νέα πιστοποίηση αυτή, η κα Λίνα Κουδούνη, υπεύθυνη Συστημάτων Ποιότητας της Elval ανάφερε σχετικά: «Στην Elval, πάντα διερευνούμε νέες δυνατότητες αναφορικά με τα προϊόντα και τις μεθόδους παραγωγής, αξιοποιώντας τον πρωταρχικό ρόλο που διαδραματίζει το αλουμίνιο στην κυκλική οικονομία. Το αλουμίνιο χάρη στις μοναδικές και πολύτιμες ιδιότητές του, ως ιδιαίτερα δυνατό, ανθεκτικό, ελαφρύ και εύπλαστο υλικό, αποτελεί το κατεξοχήν κυρίαρχο μέταλλο σε κατασκευές αεροναυπηγικής. Η εξαιρετικά ευέλικτη φύση του υπερισχύει των άλλων υλικών που χρησιμοποιούνται στην αεροναυπηγική, εξασφαλίζοντας ένα λαμπρό μέλλον γι’ αυτό το θαυμάσιο μέταλλο.»

Ήδη από το 1903 οι Αδελφοί Ράιτ επέλεξαν το αλουμίνιο για το μπλοκ κυλίνδρων του πρώτου τους επανδρωμένου ξύλινου διπλάνου. Από τότε και μέχρι σήμερα το αλουμίνιο είναι παρόν παντού στην καθημερινή μας ζωή, από τα κουτάκια αναψυκτικών και τα κελύφη κτιρίων, μέχρι τις συσκευασίες φαρμακευτικών προϊόντων και τροφίμων, τις ηλεκτρικές συσκευές και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

ElvalHalcor A.E.

Η Elval αποτελεί τον τομέα έλασης αλουμινίου της ElvalHalcor Α.Ε. και είναι μια από τις κορυφαίες βιομηχανίες του κλάδου αλουμινίου, σε παγκόσμιο επίπεδο και η μοναδική στην Ελλάδα. Για σχεδόν 50 χρόνια, η Elval αναγνωρίζεται ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης και πρωτοπόρος παραγωγός προϊόντων αλουμινίου, με ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων υψηλής ποιότητας, για αγορές όπως η συσκευασία, οι κατασκευές, η ναυπηγική, η αυτοκινητοβιομηχανία, η ενέργεια, οι βιομηχανικές εφαρμογές και η θέρμανση – ψύξη – κλιματισμός (HVAC). Μέσω ενός παγκόσμιου εμπορικού δικτύου, σε 21 χώρες, η Elval εξάγει το 80% περίπου της παραγωγής της, σε περισσότερες από 60 χώρες και προσφέρει αξιόπιστες, βιώσιμες και ανταγωνιστικές λύσεις, που καλύπτουν τις ανάγκες και των πλέον απαιτητικών, διεθνών πελατών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ