ElvalHalcor A.E.: IT Professionals of Tomorrow: η STEELMET δημιουργεί πρωτοποριακό hub στην Ελλάδα, με νέους επαγγελματίες του IT

2 Ιουνίου 2022 | Νέα Μελών

Η STEELMET, δίνει τη δυνατότητα σε 15 νέους επαγγελματίες του ΙΤ, να αποτελέσουν μέρος της εξέλιξης και της ψηφιακής καινοτομίας που προσφέρει σε μερικές από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές εταιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ανακοινώνει το πρόγραμμα IT Professionals of Tomorrow. Με το πρόγραμμα αυτό, στοχεύει να δημιουργήσει ένα δυναμικό hub τεχνολογίας, όπου τα μέλη του θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε διαφορετικά ψηφιακά έργα και εφαρμογές, το μέγεθος και των εύρος των οποίων τα κατατάσσει στα πλέον σημαντικά παγκοσμίως.

Το καινοτόμο και φιλόδοξο πρόγραμμα της STEELMET, απευθύνεται, σε πρώτη φάση, σε νέες και νέους πτυχιούχους του IT, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια υψηλού επιπέδου εργασιακή εμπειρία, όπως και πρακτικές εργασιακές δεξιότητες εστιασμένες στην εξειδίκευσή τους, συμμετέχοντας ενεργά στα projects της εταιρίας.

Δεκαπέντε (15) νέοι επαγγελματίες θα επιλεγούν, προκειμένου να εργαστούν για 6 μήνες, στο πλαίσιο του IT Professionals of Tomorrow, διατηρώντας την προοπτική να συνεχίσουν και να εξελίξουν την καριέρα τους στη STEELMET ή και σε άλλες εταιρίες της Viohalco, σε 6 βασικές ειδικότητες:

• Software Developer
• Network Engineer
• Azure Engineer
• Business Intelligence Engineer
• Security Engineer
• Helpdesk Engineer.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι θα πρέπει να διαθέτουν σχετικό πτυχίο, από την Ελλάδα ή από Πανεπιστημιακό ίδρυμα του εξωτερικού ή αντίστοιχες τεχνολογικές πιστοποιήσεις και από 0 έως 3 χρόνια εργασιακή εμπειρία, θα εργαστούν σε μερικά από τα πλέον σημαντικά έργα της STEELMET.

Μπορείτε να κάνετε αίτηση για το πρόγραμμα IT Professionals of Tomorrow εδώ.

H STEELMET, προσφέρει υπηρεσίες στις εταιρίες της Viohalco, οι οποίες εστιάζουν στην τεχνολογία και καινοτομία και εξειδικεύονται στην παραγωγή, προϊόντων αλουμινίου, χαλκού, τιτανιούχου ψευδαργύρου, καλωδίων, χάλυβα και σωλήνων χάλυβα, δημιουργώντας ετήσιο κύκλο εργασιών 5,37 δισ. ευρώ (2021). Η STEELMET αξιοποιεί τη μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει καθώς και τους ταλαντούχους και με υψηλή εξειδίκευση ανθρώπους της, με σκοπό να υποστηρίζει τις εταιρίες της Viohalco με βέλτιστες υπηρεσίες και λύσεις, εστιάζοντας στη δημιουργία και ανάπτυξη νέων ψηφιοποιημένων εφαρμογών και σε συνεργασίες με κορυφαίες τεχνολογικά εταιρίες, για την εξεύρεση και την εγκατάσταση συστημάτων που θα τις βοηθήσουν στην ένταξή τους στην επόμενη βιομηχανική εποχή.

ElvalHalcor A.E.

Η Elval αποτελεί τον τομέα έλασης αλουμινίου της ElvalHalcor Α.Ε. και είναι μια από τις κορυφαίες βιομηχανίες του κλάδου αλουμινίου, σε παγκόσμιο επίπεδο και η μοναδική στην Ελλάδα. Για σχεδόν 50 χρόνια, η Elval αναγνωρίζεται ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης και πρωτοπόρος παραγωγός προϊόντων αλουμινίου, με ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων υψηλής ποιότητας, για αγορές όπως η συσκευασία, οι κατασκευές, η ναυπηγική, η αυτοκινητοβιομηχανία, η ενέργεια, οι βιομηχανικές εφαρμογές και η θέρμανση – ψύξη – κλιματισμός (HVAC). Μέσω ενός παγκόσμιου εμπορικού δικτύου, σε 21 χώρες, η Elval εξάγει το 80% περίπου της παραγωγής της, σε περισσότερες από 60 χώρες και προσφέρει αξιόπιστες, βιώσιμες και ανταγωνιστικές λύσεις, που καλύπτουν τις ανάγκες και των πλέον απαιτητικών, διεθνών πελατών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ