SARMED: Ρεκόρ αποθήκευσης 200.000 παλετών

23 Ιουνίου 2023 | Νέα Μελών

Κλείνοντας το πρώτο εξάμηνο της φετινής χρονιάς, ως αποτέλεσμα των επενδύσεων για την αύξηση της αποθηκευτικής δυναμικότητας των προηγούμενων ετών και της σχετικά συγκυριακής σώρευσης αποθεμάτων των πελατών της, η SARMED με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει το εντυπωσιακό ρεκόρ αποθήκευσης

200.000 παλετών στο σύνολο των εγκαταστάσεών της στην ελληνική επικράτεια! Το νούμερο αυτό αποτελεί ορόσημο για την ελληνική αγορά και αντανακλά την εμπιστοσύνη των παλαιότερων και νεότερων συνεργασιών που αναπτύχθηκαν τα τελευταία χρόνια, αλλά και τη δέσμευση της SARMED για εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών της. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών, καθώς και στην ασφάλεια των ανθρώπων και των εγκαταστάσεων, μεγιστοποιώντας την απόδοση για τους πελάτες, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούνται επενδύσεις σε τεχνολογίες αιχμής, που προσθέτουν αξία και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις συνεργασίες μας.

Στη SARMED είμαστε υπερήφανοι για την κατάκτηση των στόχων μας και την εντυπωσιακή ανάπτυξή μας σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Αναπτύξαμε νέες εγκαταστάσεις διπλασιάζοντας την αποθηκευτική δυναμικότητά μας
 • Ενδυναμώσαμε τις υποδομές και τα συστήματά μας
 • Κατακτήσαμε ηγετική θέση στην αγορά σε επίπεδο ποιότητας και εμπειρίας πελάτη και
 • Χτίσαμε μια συνεκτική ομάδα στελεχών καθώς και σύγχρονη δομή, σύμφωνα με τις αρχές της σύγχρονης διοίκησης και διακυβέρνησης.

Συνεχίζουμε δυναμικά την υγιή ανάπτυξή μας καταγράφοντας διαρκώς επιτυχίες… να τα χιλιάσουμε!

SARMED

Η SARMED είναι μια πρωτοπόρος Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των Logistics. Ηγέτιδα στον τομέα του 3PL, προσφέρει καθετοποιημένες προηγμένες υπηρεσίες ξηρού αλλά και ψυχρού φορτίου.

Παράλληλα καλύπτει τη διαχείριση κάθε είδους καταναλωτικού αγαθού, από πολύ μικρά αντικείμενα μέχρι βαριά και ογκώδη. Διαχειρίζεται ένα επιλεγμένο δίκτυο μεταφορών και οργανισμών με χωρητικότητα 600 οχημάτων όλων των κατηγοριών. Ειδικεύεται επίσης στις τελωνειακές / φορολογικές αποθήκες, τις υπηρεσίες εκτελωνισμού και κάθε είδους τελωνειακές διατυπώσεις, καθώς και την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε τελωνειακά θέματα.

To όραμά μας είναι να είμαστε η πρώτη επιλογή σε υπηρεσίες διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελλάδα διεκδικώντας παράλληλα διεθνή παρουσία και αναγνώριση για την αξιοπιστία, την ποιότητα, την ασφάλεια, την ευελιξία, την τεχνολογική υπεροχή, το εύρος των καθετοποιημένων υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Η εταιρεία στηρίζεται σε στέρεες βάσεις και αξίες όπως αυτές της ακεραιότητας, αντικειμενικότητας και της αξιοκρατίας, της καινοτομίας, της αλληλεγγύης, της εμπιστοσύνης και του σεβασμού, τόσο εσωτερικά, προς τους εργαζόμενους της εταιρείας, όσο και προς την ευρύτερη κοινωνία και το περιβάλλον, ως αναπόσπαστο κομμάτι τους.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ