SARMED: Νέα συνεργασία e-commerce με την εταιρεία SPITISHOP

20 Ιουνίου 2023 | Νέα Μελών

Η SARMED, σε συνέχεια της ανάπτυξης της νέας οργανωτικής της μονάδας, e-commerce logistics, με στόχο την προσφορά πρωτοποριακών και εξειδικευμένων λύσεων στην αγορά e-commerce, ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία SPITISHOP για το έργο αποθήκευσης & διαχείρισης των προϊόντων της στις εγκαταστάσεις της SARMED στη Μάνδρα Αττικής, καθώς και τη διανομή αυτών.

Το SPITISHOP αποτελεί σήμερα το Νο 1 e-shop λευκών ειδών στην Ελλάδα χάρη στην προτίμηση και την εμπιστοσύνη τόσο των πελατών όσο και των συνεργατών του. Σε συνεργασία με περισσότερες από 50 κατασκευάστριες εταιρείες της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς, η εταιρεία έχει επιλέξει και παρουσιάζει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα περίπου 35.000 κωδικούς σε λευκά είδη, βρεφικά είδη, φωτιστικά, μικροέπιπλα και είδη διακόσμησης. Στο SPITISHOP θα βρεί κανείς μόνο επώνυμες εταιρείες με υψηλά standards, όπως οι: NEF NEF, Kentia, Nima, Gofis Home, Down Town, Das Home, Ravelia, Inart, Espiel, Lorena Canals, Baby Oliver, Suavinex, Elodie Details, Lorena Canals κ.α.

Η SARMED, βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις και συμβάλλει στην επιτυχία των πελατών της, με προσαρμοσμένες λύσεις που απαντούν στις καθημερινές προκλήσεις της αγοράς, καθώς και με στρατηγικές συνεργασίες που την κατατάσσουν στην κορυφή των 3PL εταιρειών.

SARMED

Η SARMED είναι μια πρωτοπόρος Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των Logistics. Ηγέτιδα στον τομέα του 3PL, προσφέρει καθετοποιημένες προηγμένες υπηρεσίες ξηρού αλλά και ψυχρού φορτίου.

Παράλληλα καλύπτει τη διαχείριση κάθε είδους καταναλωτικού αγαθού, από πολύ μικρά αντικείμενα μέχρι βαριά και ογκώδη. Διαχειρίζεται ένα επιλεγμένο δίκτυο μεταφορών και οργανισμών με χωρητικότητα 600 οχημάτων όλων των κατηγοριών. Ειδικεύεται επίσης στις τελωνειακές / φορολογικές αποθήκες, τις υπηρεσίες εκτελωνισμού και κάθε είδους τελωνειακές διατυπώσεις, καθώς και την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε τελωνειακά θέματα.

To όραμά μας είναι να είμαστε η πρώτη επιλογή σε υπηρεσίες διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελλάδα διεκδικώντας παράλληλα διεθνή παρουσία και αναγνώριση για την αξιοπιστία, την ποιότητα, την ασφάλεια, την ευελιξία, την τεχνολογική υπεροχή, το εύρος των καθετοποιημένων υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Η εταιρεία στηρίζεται σε στέρεες βάσεις και αξίες όπως αυτές της ακεραιότητας, αντικειμενικότητας και της αξιοκρατίας, της καινοτομίας, της αλληλεγγύης, της εμπιστοσύνης και του σεβασμού, τόσο εσωτερικά, προς τους εργαζόμενους της εταιρείας, όσο και προς την ευρύτερη κοινωνία και το περιβάλλον, ως αναπόσπαστο κομμάτι τους.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ