SARMED: Νέα συνεργασία με την εταιρεία Miele Hellas

20 Φεβρουαρίου 2023 | Νέα Μελών

Η SARMED ανακοινώνει με υπερηφάνεια την ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρεία Miele Hellas, το Νο1 premium brand ηλεκτρικών συσκευών, για τη διαχείριση του συνόλου των προϊόντων της σε επίπεδο αποθήκευσης, διαλογής και διανομής των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα για τα φυσικά καταστήματα, τις B2B καθώς και B2C συνεργασίες (home deliveries). Ταυτόχρονα ανακοινώνουμε και την έναρξη του νέου έργου που αφορά στη συμμετοχή της SARMED στις υπηρεσίες διαχείρισης των ανταλλακτικών του συνόλου των προϊοντικών κατηγοριών της.

Η Miele με πίστη στην ιδέα της αέναης βελτίωσης μέσω του μότο «Immer besser», «Πάντα Καλύτερα», συνεχίζει να προσφέρει προϊόντα ανώτερης ποιότητας στους πελάτης της, τα οποία θέτουν τις προδιαγραφές διάρκειας ζωής, απόδοσης, ευκολίας χρήσης, ενεργειακής κλάσης, σχεδιασμού και υπηρεσιών. Για περισσότερα από 120 χρόνια τα τέλεια αποτελέσματα έχουν γίνει επιτακτική ανάγκη για τη Miele.

H Miele συνεχίζει να εμπιστεύεται τη SARMED ως τoν πιο αξιόπιστo πάροχο υπηρεσιών 3PL. που διαθέτει απόλυτη εξειδίκευση και διασφαλίζει εξαιρετικής ποιότητας εξυπηρέτηση αντίστοιχη με τα υψηλά standards των προϊόντων της Miele.

SARMED

Η SARMED είναι μια πρωτοπόρος Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των Logistics. Ηγέτιδα στον τομέα του 3PL, προσφέρει καθετοποιημένες προηγμένες υπηρεσίες ξηρού αλλά και ψυχρού φορτίου.

Παράλληλα καλύπτει τη διαχείριση κάθε είδους καταναλωτικού αγαθού, από πολύ μικρά αντικείμενα μέχρι βαριά και ογκώδη. Διαχειρίζεται ένα επιλεγμένο δίκτυο μεταφορών και οργανισμών με χωρητικότητα 600 οχημάτων όλων των κατηγοριών. Ειδικεύεται επίσης στις τελωνειακές / φορολογικές αποθήκες, τις υπηρεσίες εκτελωνισμού και κάθε είδους τελωνειακές διατυπώσεις, καθώς και την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε τελωνειακά θέματα.

To όραμά μας είναι να είμαστε η πρώτη επιλογή σε υπηρεσίες διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελλάδα διεκδικώντας παράλληλα διεθνή παρουσία και αναγνώριση για την αξιοπιστία, την ποιότητα, την ασφάλεια, την ευελιξία, την τεχνολογική υπεροχή, το εύρος των καθετοποιημένων υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Η εταιρεία στηρίζεται σε στέρεες βάσεις και αξίες όπως αυτές της ακεραιότητας, αντικειμενικότητας και της αξιοκρατίας, της καινοτομίας, της αλληλεγγύης, της εμπιστοσύνης και του σεβασμού, τόσο εσωτερικά, προς τους εργαζόμενους της εταιρείας, όσο και προς την ευρύτερη κοινωνία και το περιβάλλον, ως αναπόσπαστο κομμάτι τους.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ