SARMED: Aνακοινώνει υπερήφανα την έναρξη νέου έργου στα πλαίσια της στρατηγικής συνεργασίας με την εταιρεία POT & PAN A.E. για την μεταφορά ζεστών σχολικών γευμάτων

17 Δεκεμβρίου 2021 | Νέα Μελών

Προσφάτως η POT & PAN A.E. επέκτεινε την δραστηριότητα της και στον τομέα της παροχής υπηρεσιών σίτισης για εταιρείες και μεγάλες βιομηχανίες, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες διαχείρισης κυλικείων σε συνδυασμό με την παροχή γευμάτων υψηλής διατροφικής αξίας για το προσωπικό. Η POT & PAN A.E. με την υποστήριξη του εξειδικευμένου προσωπικού της αποτελεί μια ομάδα 240 εργαζομένων προσφέροντας σε ετήσια βάση περισσότερες από 9 εκ. μερίδες μαγειρεμένου φαγητού σε αξιόπιστους και απαιτητικούς πελάτες. Μεταξύ των πελατών της εταιρείας συμπεριλαμβάνονται επιχειρήσεις και οργανισμοί όπως ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, η εταιρεία Γρηγόρης, το Coffee Island, η ΑΒ Βασιλόπουλος, ο Κρητικός, το Μy Market, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το Ινστιτούτο Prolepsis, η L’Artigiano, ο όμιλος ξενοδοχείων HOTELBRAIN, το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής καθώς και πολλά νοσοκομεία και οργανισμοί.

Η POT & PAN A.E. είναι μία αυτοδημιούργητη 100% Ελληνική εταιρεία, με 20ετή επιτυχημένη πορεία στον χώρο της παραγωγής τυποποιημένων και συσκευασμένων γευμάτων. Σχεδιάζει, παράγει και διανέμει υψηλής ποιότητας κατεψυγμένα και φρέσκα έτοιμα γεύματα, με βάση την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και τη μεσογειακή δίαιτα. Διατηρεί δραστηριότητες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Ευρώπη και ΗΠΑ) και τροφοδοτεί σουπερμάρκετ, νοσηλευτικές και σχολικές μονάδες, εταιρείες και βιομηχανίες, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια καθώς και επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου. Οι κεντρικές παραγωγικές εγκαταστάσεις στο 70ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας αγγίζουν τα 3.160 τ.μ. και διαθέτουν τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Διευρύνοντας συνεχώς το πεδίο των δραστηριοτήτων της ήδη από το 2019 η POT & PAN A.E. διαθέτει νέα μονάδα παραγωγής στο Περιστέρι με εξειδίκευση στην παραγωγή σάντουιτς, σαλατών, snacks, σαλτσών καθώς και ημι-έτοιμων προϊόντων για αλυσίδες εστίασης λιανεμπορίου. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 22000, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 22005 & IFS Food. Η συνολική παραγωγική δυναμική της εταιρείας αγγίζει καθημερινά τα 45.000 έτοιμα και υψηλής ποιότητας γεύματα καθιστώντας την έτσι Leader στον τομέα της παροχής υπηρεσιών σίτισης αφού διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία σε πολύ απαιτητικά projects.

SARMED

Η SARMED είναι μια πρωτοπόρος Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των Logistics. Ηγέτιδα στον τομέα του 3PL, προσφέρει καθετοποιημένες προηγμένες υπηρεσίες ξηρού αλλά και ψυχρού φορτίου.

Παράλληλα καλύπτει τη διαχείριση κάθε είδους καταναλωτικού αγαθού, από πολύ μικρά αντικείμενα μέχρι βαριά και ογκώδη. Διαχειρίζεται ένα επιλεγμένο δίκτυο μεταφορών και οργανισμών με χωρητικότητα 600 οχημάτων όλων των κατηγοριών. Ειδικεύεται επίσης στις τελωνειακές / φορολογικές αποθήκες, τις υπηρεσίες εκτελωνισμού και κάθε είδους τελωνειακές διατυπώσεις, καθώς και την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε τελωνειακά θέματα.

To όραμά μας είναι να είμαστε η πρώτη επιλογή σε υπηρεσίες διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελλάδα διεκδικώντας παράλληλα διεθνή παρουσία και αναγνώριση για την αξιοπιστία, την ποιότητα, την ασφάλεια, την ευελιξία, την τεχνολογική υπεροχή, το εύρος των καθετοποιημένων υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Η εταιρεία στηρίζεται σε στέρεες βάσεις και αξίες όπως αυτές της ακεραιότητας, αντικειμενικότητας και της αξιοκρατίας, της καινοτομίας, της αλληλεγγύης, της εμπιστοσύνης και του σεβασμού, τόσο εσωτερικά, προς τους εργαζόμενους της εταιρείας, όσο και προς την ευρύτερη κοινωνία και το περιβάλλον, ως αναπόσπαστο κομμάτι τους.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ