SARMED: Νέα συνεργασία με την Cosmos Sport

2 Δεκεμβρίου 2021 | Νέα Μελών

Η SARMED υπερήφανα ανακοινώνει την έναρξη μίας σημαντικής στρατηγικής συνεργασίας στο χώρο των e-commerce logistics, με την πρωτοπόρο εμπορική εταιρεία στο χώρο της αθλητικής ένδυσης/υπόδησης Cosmos Sport Α.Ε. Η συνεργασία αφορά στη δημιουργία ενός eCommerce Fulfilment Center στην περιοχή Ασπροπύργου Αττικής και στην αποθήκευση, προετοιμασία και αποστολή ηλεκτρονικών παραγγελιών. Ο νέος χώρος βρίσκεται στις τελευταίας τεχνολογίας νέες εγκαταστάσεις της SARMED.

Η Cosmos Sport, μέλος πλέον της βρετανικής πολυεθνικής JD Sports Fashion Plc, ευρωπαϊκού ηγέτη στο χώρο του sportswear, ιδρύθηκε το 1982 στο Ηράκλειο της Κρήτης και σήμερα αριθμεί 64 φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, 4 εμπορικές επωνυμίες (www.cosmossport.gr , www.sneaker10.gr , www.sportsfactory.gr , www.slamdunk.gr ) και 6 πρωτοπόρα ηλεκτρονικά καταστήματα. Η εταιρεία αναδείχτηκε για δύο συναπτά έτη ως “Growth Driver” της ελληνικής οικονομίας, ενώ το online κατάστημα www.cosmossport.gr έχει βραβευθεί για 7 συνεχή έτη σαν το καλύτερο e-shop αθλητικών στη χώρα στα e-volution awards. Η αθλητική εταιρεία ξεχωρίζει για την μοναδική της γκάμα με 100+ popular brands (NIKE, adidas, Puma, Under Armour, Vans etc.) και για τις μοναδικές omnichannel υπηρεσίες της (Lockers, Drive In, Fit Finder, Video Try ons κλπ ), ενώ βραβεύθηκε στα Κορυφαία e-Shops της Δεκαετίας 2011-2020 από τα e-evolution awards.

Δηλώσεις του CEO της SARMED Γ. Σαραντίτη
Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή να καλωσορίσουμε τη νέα εμβληματική συνεργασία στον κλάδο του e-commerce, με τον πρωτοπόρο ελληνικό όμιλο και πλέον μέλος ενός πανευρωπαϊκού ηγέτη.
Η συνεργασία μας, που αφορά στις εγκαταστάσεις, υποδομές, τεχνολογικό εξοπλισμό και αυτοματισμούς, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών διαχείρισης αποθήκης, εδραιώνει τη SARMED στον κλάδο του e-commerce και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για συνεχείς επενδύσεις και ανάπτυξη, με ανωτέρου επιπέδου υπηρεσίες στο ηλεκτρονικό εμπόριο.
Με την ομάδα της Cosmos Sport μοιραζόμαστε κοινό όραμα για καινοτόμες, εξαιρετικές υπηρεσίες και διοίκηση με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Είμαστε δε βέβαιοι ότι η Cosmos Sport θα συνεχίσει την εντυπωσιακή της ανάπτυξη και δεσμευόμαστε να συνεισφέρουμε από την πλευρά μας σε αυτό, στο μέγιστο βαθμό.

Δηλώσεις του CEO της Cosmos Sport Μ. Τσικνάκη
Εγκαινιάζουμε μια στρατηγική συνεργασία με τη SARMED στον νευραλγικό κλάδο των eCommerce Logistics. Η ανάπτυξή μας οφείλει να ακολουθείται από επιλογή συνεργατών που εξειδικεύονται στους τομείς που θέλουμε να προσφέρουμε αξία, που δραστηριοποιούνται με ευελιξία αλλά και πρότυπη επιχειρηματική λειτουργία.

SARMED

Η SARMED είναι μια πρωτοπόρος Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των Logistics. Ηγέτιδα στον τομέα του 3PL, προσφέρει καθετοποιημένες προηγμένες υπηρεσίες ξηρού αλλά και ψυχρού φορτίου.

Παράλληλα καλύπτει τη διαχείριση κάθε είδους καταναλωτικού αγαθού, από πολύ μικρά αντικείμενα μέχρι βαριά και ογκώδη. Διαχειρίζεται ένα επιλεγμένο δίκτυο μεταφορών και οργανισμών με χωρητικότητα 600 οχημάτων όλων των κατηγοριών. Ειδικεύεται επίσης στις τελωνειακές / φορολογικές αποθήκες, τις υπηρεσίες εκτελωνισμού και κάθε είδους τελωνειακές διατυπώσεις, καθώς και την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε τελωνειακά θέματα.

To όραμά μας είναι να είμαστε η πρώτη επιλογή σε υπηρεσίες διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελλάδα διεκδικώντας παράλληλα διεθνή παρουσία και αναγνώριση για την αξιοπιστία, την ποιότητα, την ασφάλεια, την ευελιξία, την τεχνολογική υπεροχή, το εύρος των καθετοποιημένων υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Η εταιρεία στηρίζεται σε στέρεες βάσεις και αξίες όπως αυτές της ακεραιότητας, αντικειμενικότητας και της αξιοκρατίας, της καινοτομίας, της αλληλεγγύης, της εμπιστοσύνης και του σεβασμού, τόσο εσωτερικά, προς τους εργαζόμενους της εταιρείας, όσο και προς την ευρύτερη κοινωνία και το περιβάλλον, ως αναπόσπαστο κομμάτι τους.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ