SARMED: Aνανέωση συνεργασίας με την εταιρεία FrieslandCampina Hellas – ΝΟΥΝΟΥ

27 Μαρτίου 2023 | Νέα Μελών

Η SARMED ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρεία FrieslandCampina Hellas – ΝΟΥΝΟΥ για 7η συνεχή χρονιά. Η συνεργασία αφορά τη διανομή των προϊόντων της κυρίως στη Θεσσαλία, καθώς και σε μικρά σημεία σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στον τομέα της ανασυσκευασίας και αποθήκευσης.

H FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ αποτελεί μέλος της FrieslandCampina, μία από τις μεγαλύτερες συνεταιριστικές εταιρείες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο με βαθιά παράδοση 150 χρόνων. Στην Ελλάδα η εταιρεία ιδρύθηκε το 1983 και έκτοτε καταγράφει μακροχρόνια και επιτυχή πορεία στην αγορά. Σήμερα, διαθέτει προϊόντα με τις επωνυμίες ΝΟΥΝΟΥ, FRISO, MILNER, FINA, καθώς και τα επαγγελματικής χρήσης DEBIC, FRICO, ΜΙΚΡΗ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ, FRAU ANTJE, NOYNOY BARISTA’S GOLD, TOP PRO, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις των καταναλωτών. Επιπλέον, από το 2004 λειτουργεί η παραγωγική της μονάδα στην Πάτρα, το Πρότυπο εργοστάσιο ΝΟΥΝΟΥ, με τις αυστηρότερες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας και ασφάλειας, εφαρμόζοντας, παράλληλα, προγράμματα βιωσιμότητας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Είμαστε υπερήφανοι για τις μακροχρόνιες σχέσεις που αναπτύσσουμε με τους πελάτες μας, και συνεχίζουμε δυναμικά στη διατήρηση και ανάπτυξη των υπηρεσιών υψηλών standards που προσφέρουμε.

SARMED

Η SARMED είναι μια πρωτοπόρος Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των Logistics. Ηγέτιδα στον τομέα του 3PL, προσφέρει καθετοποιημένες προηγμένες υπηρεσίες ξηρού αλλά και ψυχρού φορτίου.

Παράλληλα καλύπτει τη διαχείριση κάθε είδους καταναλωτικού αγαθού, από πολύ μικρά αντικείμενα μέχρι βαριά και ογκώδη. Διαχειρίζεται ένα επιλεγμένο δίκτυο μεταφορών και οργανισμών με χωρητικότητα 600 οχημάτων όλων των κατηγοριών. Ειδικεύεται επίσης στις τελωνειακές / φορολογικές αποθήκες, τις υπηρεσίες εκτελωνισμού και κάθε είδους τελωνειακές διατυπώσεις, καθώς και την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε τελωνειακά θέματα.

To όραμά μας είναι να είμαστε η πρώτη επιλογή σε υπηρεσίες διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελλάδα διεκδικώντας παράλληλα διεθνή παρουσία και αναγνώριση για την αξιοπιστία, την ποιότητα, την ασφάλεια, την ευελιξία, την τεχνολογική υπεροχή, το εύρος των καθετοποιημένων υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Η εταιρεία στηρίζεται σε στέρεες βάσεις και αξίες όπως αυτές της ακεραιότητας, αντικειμενικότητας και της αξιοκρατίας, της καινοτομίας, της αλληλεγγύης, της εμπιστοσύνης και του σεβασμού, τόσο εσωτερικά, προς τους εργαζόμενους της εταιρείας, όσο και προς την ευρύτερη κοινωνία και το περιβάλλον, ως αναπόσπαστο κομμάτι τους.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ