ENTERSOFT: “Entersoft Business Suite” το μοναδικό ελληνικό ERP πιστοποιημένο από την TEC

1 Ιουνίου 2016 | Νέα Μελών
Το Entersoft Business Suite, πιστοποιήθηκε στην κατηγορία mixed mode manufacturing ERP από την Technology Evaluation Centers (TEC) ηγέτιδα εταιρεία εξειδικευμένη στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, ερευνών και επιλογής λογισμικού για επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.
 
Η Entersoft είναι η μοναδική Ελληνική εταιρεία που έχει λάβει πιστοποίηση για το λογισμικό της από την TEC, ενώ το Entersoft Business Suite, ERP απέδειξε ότι ανταγωνίζεται δυναμικά στο διεθνή στίβο του επιχειρηματικού λογισμικού, ενισχύοντας περεταίρω τον εξωστρεφή προσανατολισμό της εταιρείας.
 
Ο Ted Rohm, Senior ERP Analyst, της ΤEC αναφέρει στην αξιολόγησή του: «Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί οι πελάτες της Entersoft είναι πολύ ικανοποιημένοι από την εταιρεία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Οι οργανισμοί που ψάχνουν για μια λύση ERP που να είναι ανταγωνιστική με τα μεγαλύτερα διεθνή ονόματα παρόχων επιχειρηματικού λογισμικού, όπως Microsoft, Sage, SAP και Oracle, αλλά σε καλύτερη τιμή θα ήθελαν να συμπεριλάβουν την Entersoft στη διαδικασία επιλογής τους.»  

Το Entersoft Business Suite, ERP αξιολογήθηκε βάσει κριτηρίων και δεικτών αναφοράς (benchmarks) που διαθέτει η TEC για κάθε κατηγορία λογισμικού, στα πλαίσια των ανεξάρτητων αξιολογήσεων επιχειρηματικού λογισμικού που πραγματοποιεί, από την διεθνή αγορά. Το λογισμικό συγκρίθηκε με τον μέσο όρο της παγκόσμιας αγοράς λογισμικών ERP και απέδειξε ότι προσφέρει λύσεις στις πραγματικές επιχειρηματικές ανάγκες των επιχειρήσεων. Η αναλυτική αναφορά της πιστοποίησης (http://goo.gl/VNH3dN)  επιτρέπει στον αναγνώστη να λάβει μια συνολική και σε βάθος εικόνα του Entersoft ERP μέσα από την εμπειρία ενός εξαιρετικά έμπειρου και ανεξάρτητου αναλυτή της TEC.
 
Σχετική Δήλωση  του κ. Α. Κοτζαμανίδη, CEO της Entersoft

«Η πιστοποίηση του Entersoft Business Suite, ERP στην ευρεία κατηγορία Mixed Mode Manufacturing τεκμηριώνει την ποιότητα και τη λειτουργικότητα του λογισμικού βάσει διεθνών standards και το τοποθετεί ευθέως συγκρίσιμο με άλλα γνωστά πολυεθνικά λογισμικά. Η αξιολόγηση της TEC επιβεβαιώνει τις τεχνολογικές και προϊοντικές επιλογές της Entersoft, την αποστολή της να παρέχει διαρκώς λύσεις προστιθέμενης αξίας στους πελάτες της αλλά και την στρατηγική της για την σταδιακή διεθνοποίησή της.»

Entersoft A.E.

Η Entersoft είναι μία καινοτομική εταιρεία πληροφορικής, ειδικευμένη στην παραγωγή λογισμικού και παροχή υπηρεσιών για επιχειρήσεις. Πρωταγωνιστεί στην αγορά επιχειρηματικού λογισμικού προσφέροντας ενοποιημένο περιβάλλον λειτουργίας σε όλα τα προϊόντα της, ERP, CRM, Retail, Mobile, WMS, E-Commerce & B.I., σχεδιασμένα σε  Μicrosoft .ΝΕΤ, για τοπική υποδομή ή Cloud, με άδεια χρήσης ή ως SaaS.  Παρουσιάζει αλματώδη ανάπτυξη και ποιοτικά διευρυνόμενο πελατολόγιο. Διαθέτει Πιστοποιημένο Δίκτυο Συνεργατών, είναι εισηγμένη στην ΕΝ.Α. του Χρηματιστηρίου Αθηνών, διατηρεί θυγατρικές εταιρείες σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τις ελληνικές Retail Link και Cardisoft, ενώ έχει εξαγωγική δραστηριότητα στην Κύπρο, Σερβία, Κατάρ και Σαουδική Αραβία.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ