ENTERSOFT: Διψήφια αύξηση εσόδων το 2016 για την Entersoft

7 Μαρτίου 2017 | Νέα Μελών
Αθήνα, 7 Μαρτίου 2017. Τα καθαρά έσοδα του Ομίλου Entersoft επανήλθαν σε διψήφιο ρυθμό ανόδου παρά την παρατεταμένη κρίση στην αγορά. Για τη χρήση του 2016 τα ομιλικά έσοδα ανήλθαν στα 10,67 εκ. Ευρώ ενώ τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 0,98 εκ. Ευρώ, αποτυπώνοντας την πολιτική της εταιρείας για επιτάχυνση της μεγένθυσης μέσω αύξησης των επενδύσεων. Τα καθαρά έσοδα της μητρικής ανήλθαν στα 8,01 εκ. Ευρώ, ενώ τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν στα 1,15 εκ. Ευρώ αυξημένα σε σχέση με την περυσινή χρήση που ανήλθαν σε 0,84εκ. Ευρώ
Αν και για άλλη μία χρονιά η ζήτηση παρέμεινε σε σχετικά χαμηλά επίπεδα ταυτόχρονα με την έλλειψη επενδυτικών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, η Entersoft κατάφερε να υπογράψει νέες σημαντικές συμβάσεις. Για τη μητρική ενδεικτικά αναφέρουμε την υπογραφή συμβάσεων για ERP, CRM και Mobile SFA με σημαντικούς πελάτες όπως η WIND, ΤΕΡΝΑ ΑΕ, SHOP & TRADE, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, ALCHIMICA, LAPIN, ALBA ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, AGRIS, ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, INTERWOOD ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ, ΒΑΝΟΣ ΕΦΟΔΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΑΕ, ΟΥΖΟ ΠΛΩΜΑΡΙ και πολλές άλλες μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις μέσω του δικτύου συνεργατών. Η θυγατρική Retail Link επέτυχε επίσης σημαντικές συμβάσεις σε υπηρεσίες ηλεκτρονικής τιμολόγησης και παροχής Supply Management υπηρεσιών με εταιρείες όπως η ΚΡΙ-ΚΡΙ, Coca Cola, ΛΑΓΗΕ, ΙΑΣΩ και πολλές άλλες μεγάλες επιχειρήσεις. Τέλος σημαντική άνοδο είχαν οι πωλήσεις στο εξωτερικό και κυρίως σε Ρουμανία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Η εξαιρετική επίδοση του 2016 δημιουργεί προσδοκία για εντονότερη ανάπτυξη το 2017 λόγω του σημαντικού ανεκτέλεστου νέων έργων αλλά και την είσοδο στην αγορά του νέου προϊόντος Entersoft Warehouse Management System (WMS) για την χωροταξική παρακολούθηση αποθηκών και τη διαχείριση των Logistics επιχειρήσεων στη Βιομηχανία, το Χονδρικό και Λιανικό Εμπόριο και τις Διανομές. Το νέο αυτό προϊόν, αποτέλεσε το βασικό αποτέλεσμα του 3ετούς επενδυτικού πλάνου της εταιρείας 2014-2016 και αναμένεται να δημιουργήσει ένα νέο σημαντικό πόλο εσόδων για την Entersoft σε Ελλάδα και εξωτερικό τα επόμενα χρόνια, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τους ρυθμούς ανάπτυξης.

Entersoft A.E.

Η Entersoft είναι μία καινοτομική εταιρεία πληροφορικής, ειδικευμένη στην παραγωγή λογισμικού και παροχή υπηρεσιών για επιχειρήσεις. Πρωταγωνιστεί στην αγορά επιχειρηματικού λογισμικού προσφέροντας ενοποιημένο περιβάλλον λειτουργίας σε όλα τα προϊόντα της, ERP, CRM, Retail, Mobile, WMS, E-Commerce & B.I., σχεδιασμένα σε  Μicrosoft .ΝΕΤ, για τοπική υποδομή ή Cloud, με άδεια χρήσης ή ως SaaS.  Παρουσιάζει αλματώδη ανάπτυξη και ποιοτικά διευρυνόμενο πελατολόγιο. Διαθέτει Πιστοποιημένο Δίκτυο Συνεργατών, είναι εισηγμένη στην ΕΝ.Α. του Χρηματιστηρίου Αθηνών, διατηρεί θυγατρικές εταιρείες σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τις ελληνικές Retail Link και Cardisoft, ενώ έχει εξαγωγική δραστηριότητα στην Κύπρο, Σερβία, Κατάρ και Σαουδική Αραβία.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ