Entersoft Α.Ε.: Απέσπασε τρεις τιμητικές διακρίσεις κατά τη διάρκεια της τελετής των Retail Business Awards

18 Ιουλίου 2022 | Νέα Μελών

Την πρώτη αργυρή διάκριση στην κατηγορία “Best Digital Transformation Retailers” απέσπασαν οι λύσεις Entersoft Business Suite και Entersoft Retail που υλοποιήθηκαν στη Marks & Spencer για τη διαχείριση πωλήσεων σε 27 καταστήματα και 110 σταθμούς εργασίας καθώς και των online παραγγελιών για τα προϊόντα food, συνθέτοντας μια ενιαία πλατφόρμα με κεντρική διαχείριση ειδών, η οποία συνέβαλε στην ενίσχυση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας των στελεχών της Marks & Spencer σε back office και στα καταστήματα.

Δεύτερο αργυρό βραβείο στην κατηγορία “Retail Loyalty / Reward Cards and Programs” απέσπασε η λύση Entersoft Retail που υλοποιήθηκε επίσης στη Marks & Spencer με μια πολυσύνθετη διαδικασία real time υπολογισμού και εφαρμογής των πολυάριθμων, παράλληλων και συνδυαστικών προωθητικών ενεργειών και εκπτώσεων απευθείας στα καταστήματα και με τα εκπτωτικά κουπόνια να δημιουργούνται μέσα στο σύστημα, διαθέσιμα σε οποιοδήποτε κατάστημα για εξαργύρωση, ενισχύοντας την εμπειρία του πελάτη.

Η λύση aberon που εφαρμόστηκε στο logistics center της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ απέσπασε την τρίτη αργυρή διάκριση στην κατηγορία “Retail Logistics”. Μέσα από την υλοποίηση καινοτόμων τεχνολογιών (Pick to cart, Pick to pallet, RF scanning, Mobile Printing-Labelling, Data Collector για τη ογκομέτρηση μικρών και μεγάλων συσκευών), το μεγαλύτερο όφελος που αποκόμισε η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ήταν η αποτελεσματική διαχείριση της κατακόρυφης αύξησης των παραγγελιών σε περιόδους υψηλής καταναλωτικής έντασης από το Κέντρο Διανομής της.

Entersoft A.E.

Η Entersoft είναι μία καινοτομική εταιρεία πληροφορικής, ειδικευμένη στην παραγωγή λογισμικού και παροχή υπηρεσιών για επιχειρήσεις. Πρωταγωνιστεί στην αγορά επιχειρηματικού λογισμικού προσφέροντας ενοποιημένο περιβάλλον λειτουργίας σε όλα τα προϊόντα της, ERP, CRM, Retail, Mobile, WMS, E-Commerce & B.I., σχεδιασμένα σε  Μicrosoft .ΝΕΤ, για τοπική υποδομή ή Cloud, με άδεια χρήσης ή ως SaaS.  Παρουσιάζει αλματώδη ανάπτυξη και ποιοτικά διευρυνόμενο πελατολόγιο. Διαθέτει Πιστοποιημένο Δίκτυο Συνεργατών, είναι εισηγμένη στην ΕΝ.Α. του Χρηματιστηρίου Αθηνών, διατηρεί θυγατρικές εταιρείες σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τις ελληνικές Retail Link και Cardisoft, ενώ έχει εξαγωγική δραστηριότητα στην Κύπρο, Σερβία, Κατάρ και Σαουδική Αραβία.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ