Huawei: Το Roadshow XtoB “eXtend Connectivity, eXpand Business”  2023 της Huawei παρουσιάστηκε και στην Αθήνα

12 Ιουλίου 2023 | Νέα Μελών

Η Huawei, παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία και τις υποδομές τηλεπικοινωνιών, φέρνει στην Ευρώπη το XtoB Roadshow.

Από τον Μάϊο έως τον Σεπτέμβριο του 2023, η ευρωπαϊκή περιοδεία θα επισκεφθεί 23 χώρες και πιο συγκεκριμένα τις: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Σουηδία, Τουρκία, Τσεχία, Φιλανδία, και την Ελλάδα.

Στη χώρα μας, το Roadshow XtoB, eXtend Connectivity, eXpand Business“, πραγματοποιήθηκε από τις 27 έως τις 29 Ιουνίου 2023, στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ) όπου και υποδέχτηκε πελάτες, συνεργάτες και stakeholders για ενημέρωση και παρουσιάσεις σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των σύγχρονων λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων.

Καθώς οι επιχειρήσεις χρειάζονται ασφαλή και αξιόπιστα δίκτυα, η Huawei παρουσίασε τη στρατηγική, το όραμα και το σύνολο των λύσεών της για την ψηφιοποίηση και τον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα τον Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜμΕ) όλων των κλάδων.

Η επαγγελματική πρόταση XtoB προσφέρει συνέργειες μεταξύ premium λύσεων συνδεσιμότητας όπως 5G, campus δίκτυα WiFi και optical LAN, λύσεις μισθωμένων γραμμών IP/Optical/5G, καθώς και Cloud υποδομών και υπηρεσιών.  Το σύνολο δε του XtoB λύσεων συνδυάζεται με ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού, υποστήριξης και διαχείρισης με στόχο το eXtended Connectivity για eXpanded Business.

Οι επισκέπτες του XtoB Roadshow ενημερώθηκαν από εξειδικευμένα στελέχη για την επιχειρηματική πρόταση B2B, που βασίζεται σε πολλαπλές συνδέσεις, πληθώρα εφαρμογών και διαφοροποιημένη εμπειρία εξυπηρέτησης. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι τις νέες καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις που προσφέρει η Huawei για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

Ο κ. Νίκος Λάζαρης, CEO Huawei Ελλάδος δήλωσε χαρακτηριστικά: “Κάθε επιχείρηση έχει ανάγκη για ασφαλή και αξιόπιστα δίκτυα και η Huawei μπορεί να προσφέρει ένα σύνολο λύσεων για την ψηφιοποίηση και επιτάχυνση του μετασχηματισμού των επιχειρήσεων, σε όλους τους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων και των μικρομεσαίων (ΜμΕ), οι οποίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της Ελληνικής οικονομίας, συνιστώντας κινητήριο μοχλό ανάπτυξης. Με την παρουσία του XtoB Roadshow στην Ελλάδα, η Huawei επιβεβαίωσε, για άλλη μια φορά, τη δέσμευσή της να προσφέρει τελευταίας τεχνολογίας αξιόπιστες λύσεις στις επιχειρήσεις που προσβλέπουν στην ψηφιακή τους αναβάθμιση.»

Όμιλος Huawei

Ο Όμιλος Huawei ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί κορυφαίο παγκόσμιο πάροχο υποδομών, έξυπνων συσκευών και Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT). Οι καινοτομικές λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών της Huawei χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 170 χώρες, εξυπηρετώντας πάνω από τρία δισεκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, η Huawei ηγείται των Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT). Στον τομέα των Τηλεπικοινωνιακών Παρόχων η Huawei παρέχει συνεχώς, σε όλους τους παρόχους, ανταγωνιστικά, καινοτόμα και αδιάλειπτα δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας υψηλών ταχυτήτων, καθώς και τεχνογνωσία προστιθέμενης αξίας με σημαντικά οφέλη για τη χώρα. Στον τομέα των Εταιρικών/Επιχειρηματικών πελατών, η Huawei Ελλάδος εισάγει ψηφιακές, καινοτόμες ιδέες και πυλωτικές εφαρμογές τόσο στο δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Στον τομέα των Καταναλωτικών Προϊόντων η Huawei Ελλάδος παρουσιάζει δυναμική ανάπτυξη και κατέχει ηγετική θέση και μερίδιο αγοράς στα smartphone, tablets και wearables που διαθέτει. Τέλος, στον τομέα της ενέργειας η Huawei προσφέρει πλήρως ψηφιοποιημένες έξυπνες λύσεις Smart PV Solution, που θέτουν τα θεμέλια ώστε η ηλιακή ενέργεια μελλοντικά να αποτελέσει την κύρια πηγή ενέργειας.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ