Εθνική Τράπεζα: Πρόγραμμα Internship i-work@nbg

16 Ιουνίου 2023 | Νέα Μελών

Η Εθνική Τράπεζα ανακοινώνει για το 2023, 38 θέσεις πρακτικής άσκησης για το πιο ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Internship της Ελληνικής αγοράς, το iwork@nbg.  Το Πρόγραμμα παρέχει την ευκαιρία σε τελειόφοιτους και απόφοιτους μεταπτυχιακών σπουδών της τελευταίας τριετίας να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία, μέσω έμμισθης πρακτικής άσκησης, πλήρους απασχόλησης, διάρκειας 6+6 μηνών καθώς και τη δυνατότητα να ενταχθούν, με την ολοκλήρωσή της, στην ομάδα της Εθνικής μας Τράπεζας.

Μέσω του Προγράμματος i-work@nbg οι συμμετέχοντες αποκτούν πραγματική τεχνογνωσία σε εξειδικευμένους τομείς δραστηριότητας της Τράπεζας που σχετίζονται με το αντικείμενο σπουδών τους, αναλαμβάνοντας από την πρώτη μέρα ουσιαστικά καθήκοντα δίπλα σε έμπειρους επαγγελματίες.  Παράλληλα συμμετέχουν σε πλήθος ατομικών και ομαδικών αναπτυξιακών δράσεων με σκοπό να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες.

Η υλοποίηση στοχευμένων και δομημένων Προγραμμάτων Internship εντάσσεται στη στρατηγική της Τράπεζας για παροχή ευκαιριών απασχόλησης και ανάπτυξης σε νέους ανθρώπους, επιβράβευση της αριστείας με αξιοκρατικά και διαφανή κριτήρια και αποτελεσματική σύνδεση της αγοράς εργασίας με την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Internship i-work@nbg ξεκινά στις 07.06.2023 και ολοκληρώνεται στις 21.06.2023.   Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα, τις θέσεις πρακτικής άσκησης, τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τη διαδικασία επιλογής, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Τράπεζας, Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «i-work@nbg» | Εθνική Τράπεζα.

Εθνική Τράπεζα

Η Εθνική Τράπεζα ιδρύθηκε το 1841 και σήμερα ηγείται ενός από τους μεγαλύτερους ελληνικούς χρηματοοικονομικούς Ομίλους, με παρουσία σε 10 χώρες, όπου λειτουργούν 7 τράπεζες και 51 λοιποί χρηματοοικονομικοί οργανισμοί, απασχολώντας περίπου 15.500 εργαζόμενους.
Με 558 τραπεζικές μονάδες και 1.448 ΑΤΜ καλύπτει γεωγραφικά ολόκληρη τη χώρα, ενώ παράλληλα, προσφέρει το σύνολο των καθημερινών τραπεζικών συναλλαγών και μέσω των ηλεκτρονικών καναλιών, internet, phone και mobile banking.
Σημαντικά στρατηγικά της πλεονεκτήματα αποτελούν η ευρεία πελατειακή βάση και το υψηλό μερίδιο αγοράς στις καταθέσεις, που της εξασφαλίζουν επαρκή ρευστότητα για τη χρηματοδότηση των ελληνικών επιχειρήσεων και επισφραγίζουν τη μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με την πελατεία της.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ