Εθνική Τράπεζα: Ευρεία είναι η κινητοποίηση των ΜμΕ για το Ταμείο Ανάκαμψης, με το στοίχημα πλέον να είναι η κατάρτιση υλοποιήσιμων επενδυτικών σχεδίων

3 Φεβρουαρίου 2022 | Νέα Μελών

Με την έναρξη των εκταμιεύσεων του Ταμείου Ανάκαμψης για χρηματοδότηση επενδύσεων να επίκειται, ζητούμενο αποτελεί η επιτυχής αξιοποίηση της ευκαιρίας που παρουσιάζεται για τον μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας. Στην προσπάθεια αυτή κεντρικό ρόλο απαιτείται να διαδραματίσει ο τομέας των ΜμΕ, στου οποίου την αναβάθμιση προσβλέπουν αρκετές δράσεις του σχεδίου «Ελλάδα 2.0». Αναγνωρίζοντας τη σημασία των παραπάνω, η Διεύθυνση Οικονομικής Ανάλυσης της ΕΤΕ, αξιοποιώντας τα ευρήματα της εξαμηνιαίας έρευνας πεδίου σε δείγμα 600 ΜμΕ, εγκαινιάζει μία νέα σειρά τακτικών μελετών με στόχο τη διαχρονική αποτύπωση της διάθεσης του τομέα να αξιοποιήσει τα κεφάλαια που διατίθενται μέσω του Ταμείου. Ενθαρρυντικά είναι τα αποτελέσματα του πρώτου τεύχους όπου αποτυπώνεται η επιτυχής έκβαση των πρωτοβουλιών ενημέρωσης των ΜμΕ σχετικά με το Ταμείο Ανάκαμψης, ωστόσο παράλληλα αναδεικνύεται η σημασία επιχειρήσεις και υποστηρικτικοί φορείς να προχωρήσουν στο επόμενο (και πιο απαιτητικό) στάδιο της διαδικασίας, δηλαδή στην κατάρτιση υλοποιήσιμων επενδυτικών σχεδίων…

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια του δελτίου τύπου.

Σχετικές πληροφορίες

Εθνική Τράπεζα

Η Εθνική Τράπεζα ιδρύθηκε το 1841 και σήμερα ηγείται ενός από τους μεγαλύτερους ελληνικούς χρηματοοικονομικούς Ομίλους, με παρουσία σε 10 χώρες, όπου λειτουργούν 7 τράπεζες και 51 λοιποί χρηματοοικονομικοί οργανισμοί, απασχολώντας περίπου 15.500 εργαζόμενους.
Με 558 τραπεζικές μονάδες και 1.448 ΑΤΜ καλύπτει γεωγραφικά ολόκληρη τη χώρα, ενώ παράλληλα, προσφέρει το σύνολο των καθημερινών τραπεζικών συναλλαγών και μέσω των ηλεκτρονικών καναλιών, internet, phone και mobile banking.
Σημαντικά στρατηγικά της πλεονεκτήματα αποτελούν η ευρεία πελατειακή βάση και το υψηλό μερίδιο αγοράς στις καταθέσεις, που της εξασφαλίζουν επαρκή ρευστότητα για τη χρηματοδότηση των ελληνικών επιχειρήσεων και επισφραγίζουν τη μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με την πελατεία της.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ