ΠΛΑΙΣΙΟ Computers: Πλαίσιο Computers και MEDIACUBE έγιναν case study από τη Google

26 Απριλίου 2023 | Νέα Μελών

Στο πλαίσιο του «Privacy Day», ενός exclusive event που διοργανώθηκε από την Google τέλη Μαρτίου 2023, στο Μουσείο Μπενάκη, το Πλαίσιο και η MEDIACUBE, παρουσίασαν το πρώτο για το 2023 ελληνικό case study αναφορικά με Privacy Centric Measurement για τη βελτιστοποίηση της digital προβολής τους.

Κεντρική πρόκληση, στην οποία βασίστηκε η ανάπτυξη του case study των δύο εταιρειών, είναι η εξασφάλιση και η αύξηση της αποδοτικότητας της digital προβολής του Πλαισίου, μέσα από τη χρήση εργαλείων συλλογής και αξιοποίησης δεδομένων, χωρίς να απαιτείται η συλλογή cookies.

Με τη χρήση καινοτόμων data technologies, το Πλαίσιο και η MEDIACUBE, κατάφεραν να διατηρήσουν και να αξιοποιήσουν δυναμικά την πληροφορία μέσα από καινοτόμα εργαλεία. Αυτή η πληροφορία εντάχθηκε εκ νέου στις digital καμπάνιες και μεγιστοποίησε τελικά τα αντίστοιχα αποτελέσματα, τα οποία, το πρώτο τρίμηνο από την εφαρμογή της νέας στρατηγικής, ήταν ιδιαίτερα θετικά τόσο στη συλλογή δεδομένων όσο και στην αποδοτικότητα της προβολής.

Tο Πλαίσιο γίνεται για 2η φορά case study από τη Google, μέσα σε λίγους μήνες, δεδομένου του εύρους της digital δραστηριότητάς του. Στο επίπεδο της σύνδεσής του με τους πελάτες του, μέσα από την digital προβολή του, αξιοποιεί τις πιο σύγχρονες εφαρμογές και θα κάνει χρήση, τους επόμενους μήνες, ακόμη πιο εξελιγμένων εργαλείων και τεχνολογιών.

ΠΛΑΙΣΙΟ Computers

Από το 1969 και για 51 χρόνια, το όνομα «Πλαίσιο» έχει ταυτιστεί με την τεχνολογία, την πρωτοπορία και την εξέλιξη, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε ηγετική θέση, ως η πιο υγιής επιχείρηση του κλάδου. Από τα 12τ.μ. της Στουρνάρη στα 22.500 τ.μ. του υπερσύγχρονου κέντρου logistics στη Μαγούλα, έχουμε διανύσει μισό αιώνα λειτουργίας, διαδραματίζοντας ρόλο “leader” στην ελληνική αγορά, με 24 καταστήματα και service points σε όλη την Ελλάδα, πάνω από 180 εξειδικευμένους τεχνικούς & 1500 εργαζόμενους και τζίρο που ξεπερνά τα 300.000.000€.

Το πάθος μας για την γνώση & την τεχνολογία και το ενδιαφέρον μας για τον άνθρωπο & τις πραγματικές του ανάγκες, καθόρισε και καθορίζει ακόμα και σήμερα την εξέλιξη και την πορεία μας, αναδεικνύοντάς μας σε πηγή έμπνευσης, πρότυπο και σημείο αναφοράς στο χώρο των ελληνικών επιχειρήσεων. Βασική μας προτεραιότητα είναι να δημιουργούμε αξία, να προσφέρουμε γνώση και να υποστηρίζουμε την εξέλιξη στον κλάδο της τεχνολογίας, πάντα με επίκεντρο της δραστηριότητάς μας τον άνθρωπο.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ