ΠΛΑΙΣΙΟ Computers: Έλαμψε στα “Retail Business Awards 2022” με 10άδα βραβείων και το σημαντικότερο του θεσμού!

26 Ιουλίου 2022 | Νέα Μελών

Με 10 βραβεία – τα περισσότερα της βραδιάς – η Πλαίσιο Computers ξεχώρισε στα Retail Business Awards 2022. Μεταξύ αυτών ήταν και η σημαντικότερη διάκριση του θεσμού – ο τίτλος του Retail Manager, τον οποίο έλαβε για ακόμα μία φορά ο CEO της εταιρείας, Κώστας Γεράρδος.

Η ομάδα της Πλαίσιο παρέλαβε πέντε Gold βραβεία στις κατηγορίες “Social Media Retail Strategy, “E-Retailers”, “Online Delivery/Last Mile Delivery”, “Retail Logistics” και “Omni Retailer”. Επιπλέον, διακρίθηκε με τρία Silver βραβεία – ένα στην κατηγορία “Retail Campaign” για την καμπάνια «Οικιακές συσκευές & Πλαίσιο – Μια σχέση ζωής», που ήταν ειδικά αφιερωμένη στις οικιακές συσκευές, ένα αναπόσπαστο πλέον κομμάτι της οικογένειας προϊόντων της Πλαίσιο, και άλλα δύο στις κατηγορίες “Best Retailer Marketing Teams of the Year” και “Private Label” για το brand Turbo X. Τέλος, τη δεκάδα συμπλήρωσε ένα Bronze στην κατηγορία “Retail Campaign”, για την καμπάνια «Με Black Friday στο Πλαίσιο… όλοι θα βλέπουν ΚΥΚΛΟΥΣ».

Ωστόσο, οι βραβεύσεις δε σταμάτησαν εκεί. Μία μέρα μετά, στα βραβεία-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022», η Πλαίσιο κατέκτησε τον τίτλο «Πρωταγωνιστής Κλάδου Τεχνολογία – H/Y» αλλά και τη διάκριση “Greek Business Champion”, που αναγνωρίζει την εξαιρετική της απόδοση, όπως αυτή αντικατοπτρίζεται στα δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας.

Η Πλαίσιο Computers, με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, λαμβάνει ως κίνητρο τις σημαντικές αυτές βραβεύσεις και βάζει ως στόχο της να συνεχίσει να προσπαθεί για ακόμα καλύτερες υπηρεσίες και ακόμα καλύτερες καμπάνιες.

ΠΛΑΙΣΙΟ Computers

Από το 1969 και για 51 χρόνια, το όνομα «Πλαίσιο» έχει ταυτιστεί με την τεχνολογία, την πρωτοπορία και την εξέλιξη, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε ηγετική θέση, ως η πιο υγιής επιχείρηση του κλάδου. Από τα 12τ.μ. της Στουρνάρη στα 22.500 τ.μ. του υπερσύγχρονου κέντρου logistics στη Μαγούλα, έχουμε διανύσει μισό αιώνα λειτουργίας, διαδραματίζοντας ρόλο “leader” στην ελληνική αγορά, με 24 καταστήματα και service points σε όλη την Ελλάδα, πάνω από 180 εξειδικευμένους τεχνικούς & 1500 εργαζόμενους και τζίρο που ξεπερνά τα 300.000.000€.

Το πάθος μας για την γνώση & την τεχνολογία και το ενδιαφέρον μας για τον άνθρωπο & τις πραγματικές του ανάγκες, καθόρισε και καθορίζει ακόμα και σήμερα την εξέλιξη και την πορεία μας, αναδεικνύοντάς μας σε πηγή έμπνευσης, πρότυπο και σημείο αναφοράς στο χώρο των ελληνικών επιχειρήσεων. Βασική μας προτεραιότητα είναι να δημιουργούμε αξία, να προσφέρουμε γνώση και να υποστηρίζουμε την εξέλιξη στον κλάδο της τεχνολογίας, πάντα με επίκεντρο της δραστηριότητάς μας τον άνθρωπο.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ