ΠΛΑΙΣΙΟ Computers: Η Πλαίσιο και η +πλεύση εξοπλίζουν σχολεία ακριτικών νησιών

19 Μαΐου 2023 | Νέα Μελών

Η εθελοντική ομάδα «Πλάι σου» στη Δονούσα, δίπλα στα παιδιά του νησιού

Η Πλαίσιο, ένωσε τις δυνάμεις της με τη +πλεύση (ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΑΜΚΕ), δωρίζοντας στα νησιά του φετινού της διάπλου, γραφική ύλη, σχολικά καθώς και λευκές συσκευές για την κάλυψη των αναγκών 12 σχολείων όλων των βαθμίδων των νησιών της αποστολής.

Ο 9ος διάπλους της +πλεύσης, που την τελευταία δεκαετία υποστηρίζει και βελτιώνει τις συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων των ελληνικών ακριτικών νησιών, ξεκίνησε στο Αιγαίο στις 27 Απριλίου και ολοκληρώθηκε στις 7 Μαΐου, με 8 σταθμούς: τη Σίκινο, τη Δονούσα, τους Αρκιούς, τους Λειψούς, το Αγαθονήσι, τη Θύμαινα, τους Φούρνους, και την Ικαρία, παρέχοντάς τους σημαντική βοήθεια.

Το Σάββατο 29 Απριλίου, η εθελοντική ομάδα της Πλαίσιο, «Πλάι σου» με 12 εθελοντές, ταξίδεψε στο Αιγαίο με σκοπό να βρει τους εθελοντές της +πλεύσης στο νησί της Δονούσας. Εκεί, γνώρισε από κοντά τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, συμμετείχε σε δράσεις δημιουργικής απασχόλησης των μαθητών και προχώρησε στη δωρεά προϊόντων για την υποστήριξη του έργου των εκπαιδευτικών του νησιού και τη βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης.

Συνολικά, η Πλαίσιο προχώρησε σε δωρεά 924 προϊόντων (προϊόντα γραφικής ύλης, μελάνια, τόνερ και λευκές συσκευές) στα 8 νησιά, με τα προϊόντα που δόθηκαν να επιλέγονται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σχολείου.

Βασικός πυλώνας της Πλαίσιο εδώ και χρόνια, είναι η συνεισφορά και η βοήθεια σε οργανισμούς και τον συνάνθρωπο μέσω φορέων που οργανώνουν δράσεις οι οποίες εξελίσσουν και στηρίζουν αυτούς που το έχουν ανάγκη. Μέσα από τις δράσεις, κύρια προτεραιότητα της Πλαίσιο είναι να δημιουργεί αξία και να προσφέρει στη κοινωνία, έχοντας πάντα ως επίκεντρο τον άνθρωπο. Άλλωστε, η ενίσχυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στα ακριτικά νησιά αποτελεί πρωτοβουλία που ταιριάζει με την αρχή και τις δεσμεύσεις της εταιρείας.

Η ομάδα  «Πλάι σου», η οποία αριθμεί σήμερα 300 ενεργά μέλη, αποτελείται από εργαζόμενους της Πλαίσιο που μοιράζονται την ίδια επιθυμία να βοηθήσουν όπου υπάρχει ανάγκη. Τα μέλη της δίνουν ιδέες για νέες δράσεις, οργανώνουν και υλοποιούν προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς και συμμετέχουν σε κοινωνικές ενέργειες,  συνδέοντας με τον πιο αρμονικό τρόπο της εργασία με τον εθελοντισμό.

Δείτε τι έγινε στο παρακάτω video: Πλαίσιο Πλάι σου

ΠΛΑΙΣΙΟ Computers

Από το 1969 και για 51 χρόνια, το όνομα «Πλαίσιο» έχει ταυτιστεί με την τεχνολογία, την πρωτοπορία και την εξέλιξη, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε ηγετική θέση, ως η πιο υγιής επιχείρηση του κλάδου. Από τα 12τ.μ. της Στουρνάρη στα 22.500 τ.μ. του υπερσύγχρονου κέντρου logistics στη Μαγούλα, έχουμε διανύσει μισό αιώνα λειτουργίας, διαδραματίζοντας ρόλο “leader” στην ελληνική αγορά, με 24 καταστήματα και service points σε όλη την Ελλάδα, πάνω από 180 εξειδικευμένους τεχνικούς & 1500 εργαζόμενους και τζίρο που ξεπερνά τα 300.000.000€.

Το πάθος μας για την γνώση & την τεχνολογία και το ενδιαφέρον μας για τον άνθρωπο & τις πραγματικές του ανάγκες, καθόρισε και καθορίζει ακόμα και σήμερα την εξέλιξη και την πορεία μας, αναδεικνύοντάς μας σε πηγή έμπνευσης, πρότυπο και σημείο αναφοράς στο χώρο των ελληνικών επιχειρήσεων. Βασική μας προτεραιότητα είναι να δημιουργούμε αξία, να προσφέρουμε γνώση και να υποστηρίζουμε την εξέλιξη στον κλάδο της τεχνολογίας, πάντα με επίκεντρο της δραστηριότητάς μας τον άνθρωπο.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ