ΠΛΑΙΣΙΟ Computers: Οι παλιές συσκευές σου «ρουφάνε» το ρεύμα;

28 Ιουνίου 2022 | Νέα Μελών

Οι παλιές συσκευές σου «ρουφάνε» το ρεύμα;
Όχι όσο υπάρχει το Πλαίσιο με το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή» !

Το Πλαίσιο συμμετέχει στο πρόγραμμα αντικατάστασης ηλεκτρικών συσκευών «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και προσφέρει μαζί με τη μεγάλη ποικιλία στις κατηγορίες συσκευών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μία μοναδική αγοραστική εμπειρία αλλά και επιπλέον προνόμια.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιδοτεί τους δικαιούχους σε ποσοστό από 30% έως 50% για την αγορά καινούριων κλιματιστικών, ψυγείων και καταψυκτών, αποσύροντας την παλιά, ενεργοβόρα συσκευή τους, ενώ, κάθε σπίτι που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα θα έχει τη δυνατότητα να αντικαταστήσει έως και τρεις ηλεκτρικές συσκευές (μέχρι 2 παλαιά κλιματιστικά, ένα ψυγείο ή έναν καταψύκτη).

Στο Πλαίσιο θα βρεις όλα τα κορυφαία brands κλιματιστικών, ψυγείων και καταψυκτών και με το πρόγραμμα δόσεων Μήνα-Μήνα, έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις τη συσκευή που επιθυμείς ευέλικτα, χωρίς πιστωτική κάρτα, από 10 ευρώ τον μήνα.

Ταυτόχρονα, το Πλαίσιο κάνει την αγοραστική σου εμπειρία πιο εύκολη με την ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση των ανθρώπων της. Με ένα τηλέφωνο στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης 210 2895000 για το πρόγραμμα, ή και σε ένα κατάστημα, οι άρτια εκπαιδευμένοι εκπρόσωποι είναι έτοιμοι να δώσουν σωστές κατευθύνσεις, συμβουλές επί της εξοικονόμησης ενέργειας αλλά και έξυπνους τρόπους μείωσης των μηνιαίων λογαριασμών ρεύματος.

Η αδιαμφισβήτητη αξιοπιστία που χαρακτηρίζει το Πλαίσιο, θα φέρει τα προϊόντα στην πόρτα σου με τη γνωστή γρήγορη παράδοση ακόμα και την επόμενη μέρα, χωρίς αναμονή, καθώς υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα. Ταυτόχρονα, στόχος της εταιρείας είναι να παραμένεις ήσυχος και μετά την αγορά, για αυτό βρίσκεται δίπλα σου, προσφέροντας πλήρη τεχνική υποστήριξη, της συσκευής ή των συσκευών που θα επιλέξεις.

Η συμμετοχή των καταστημάτων Πλαίσιο στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», αναδεικνύει για ακόμα μια φορά την υποστήριξη της συλλογικής προσπάθειας για ένα πιο πράσινο πλανήτη, κατανοώντας ότι η ενέργεια είναι πολύτιμη και η αντικατάσταση των ενεργοβόρων συσκευών είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Κι όπως πάντα, το Πλαίσιο είναι εδώ για να δώσει λύσεις γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά.

Βρες περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.plaisio.gr/anakiklosi-syskevon

ΠΛΑΙΣΙΟ Computers

Από το 1969 και για 51 χρόνια, το όνομα «Πλαίσιο» έχει ταυτιστεί με την τεχνολογία, την πρωτοπορία και την εξέλιξη, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε ηγετική θέση, ως η πιο υγιής επιχείρηση του κλάδου. Από τα 12τ.μ. της Στουρνάρη στα 22.500 τ.μ. του υπερσύγχρονου κέντρου logistics στη Μαγούλα, έχουμε διανύσει μισό αιώνα λειτουργίας, διαδραματίζοντας ρόλο “leader” στην ελληνική αγορά, με 24 καταστήματα και service points σε όλη την Ελλάδα, πάνω από 180 εξειδικευμένους τεχνικούς & 1500 εργαζόμενους και τζίρο που ξεπερνά τα 300.000.000€.

Το πάθος μας για την γνώση & την τεχνολογία και το ενδιαφέρον μας για τον άνθρωπο & τις πραγματικές του ανάγκες, καθόρισε και καθορίζει ακόμα και σήμερα την εξέλιξη και την πορεία μας, αναδεικνύοντάς μας σε πηγή έμπνευσης, πρότυπο και σημείο αναφοράς στο χώρο των ελληνικών επιχειρήσεων. Βασική μας προτεραιότητα είναι να δημιουργούμε αξία, να προσφέρουμε γνώση και να υποστηρίζουμε την εξέλιξη στον κλάδο της τεχνολογίας, πάντα με επίκεντρο της δραστηριότητάς μας τον άνθρωπο.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ