METRO ΑΕΒΕ: My market – Παραμένουμε για 2η χρονιά στο πλευρό ζευγαριών που θέλουν να αποκτήσουν παιδί

3 Φεβρουαρίου 2022 | Νέα Μελών

Σε λιγότερο από 3 χρόνια μέσα από το έργο της Be-Live γεννήθηκαν 18 υγιέστατα μωράκια

Τα My market, για δεύτερη χρονιά συνεργάζονται με το μη κερδοσκοπικό σωματείο Be-Live στηρίζοντας το όνειρο ζευγαριών να αποκτήσουν παιδί! Βασική αξία και δέσμευση της εταιρείας είναι η κοινωνική προσφορά, με έμφαση στο Παιδί και την Οικογένεια και αυτό το υποστηρίζουν σε κάθε ευκαιρία διαχρονικά.

Στο πλαίσιο αυτό, και με αφορμή τη Χριστουγεννιάτικη θεματική καμπάνια Ένας + Ένας, τα My market υλοποίησαν σε συνεργασία με τη Be-Live, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού και των πελατών τους για το έργο της οργάνωσης, ενώ παράλληλα προσέφεραν και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για τους σκοπούς αυτής.

Οι εμπνευστές της Be-Live, εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για τη στήριξη των My market. O Βασίλης Δ. Κελλάρης, γυναικολόγος αναπαραγωγής, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε περήφανοι που κάνουμε πράξη την αρχική μας δέσμευση, που συνεχίζουμε με αμείωτη αγάπη, επιμονή αλλά και αισιοδοξία, δίνοντας και παίρνοντας χαρά από όλο και περισσότερα ζευγάρια. Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν μεγάλες εταιρίες συνεισφέροντας στην προσπάθειά μας.

Στο πλαίσιο αυτό, θα ευχαριστήσω με τη σειρά μου τα My market και όλο το έμψυχο δυναμικό τους για την υποστήριξη στην ομάδα μας και τη δυναμική συνεισφορά στο έργο του Σωματείου μας.»

Από τη μεριά του, ο γυναικολόγος αναπαραγωγής, Χάρης Χ. Χηνιάδης δήλωσε:
«Η Be-Live γεννήθηκε για να βοηθήσει στη λύση του δράματος της υπογονιμότητας και της υπογεννητικότητας της χώρας μας, τόσο σε οικογενειακό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Για δεύτερη χρονιά φέτος, με αρωγό τα My market συμβαδίζουμε με αποτέλεσμα να αφήνουμε παντοτινά αποτυπώματα στις ζωές των υπογόνιμων ζευγαριών που βοηθούμε. Είμαστε ευγνώμονες προς τους χορηγούς μας και τα ζευγάρια που μας εμπιστεύονται και μπορούμε να κάνουμε για αυτά, το όνειρο της οικογένειας πραγματικότητα.»

Η Διευθύντρια Οργανωσιακής Ανάπτυξης & Επικοινωνίας της METRO, Δήμητρα Δασκαλάκη, υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας αυτής: «Είναι μεγάλη χαρά για την αλυσίδα μας που συνεισφέραμε για δεύτερη χρονιά στο έργο της Be-Live, χαρίζοντας έτσι ελπίδα για οικογένεια σε ζευγάρια που προσπαθούν να κάνουν παιδί, ειδικά τώρα που οι γεννήσεις στη χώρα μας βρίσκονται σε σταθερά πτωτική πορεία.»

Από τις 20 Μαρτίου 2019 που άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων, η Be-Live μέχρι και σήμερα έχει λάβει πάνω από 135 αιτήσεις, 22 γυναίκες επιλέχθηκαν για το 2021, με ιατρικά και κοινωνικά κριτήρια, ενώ μέχρι στιγμής, μέσα από το πρόγραμμα, έχουν γεννηθεί 18 υγιέστατα μωράκια χαρίζοντας σε νέα ζευγάρια το όνειρο της οικογένειας!

METRO AEBE

H METRO AEBE είναι μία 100% ελληνική εταιρεία με ενεργή παρουσία στην επιχειρηματική ζωή της χώρας από το 1976. Διαθέτει δύο αλυσίδες καταστημάτων: Τα καταστήματα χονδρικής METRO Cash & Carry  και τα σούπερ μάρκετ My market με σε στρατηγικά σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Η METRO A.E.B.E., πάνω από 40 χρόνια τώρα, υπηρετεί με συνέπεια και αξιοπιστία την ελληνική αγορά, στηρίζοντας τον Έλληνα εργαζόμενο, τον Έλληνα επιχειρηματία, τον Έλληνα παραγωγό και τον Έλληνα καταναλωτή. Σήμερα, η METRO, μετά την απόκτηση της αλυσίδας Βερόπουλος, το Φεβρουάριο του 2016, απασχολεί πάνω από 10.500 εργαζόμενους, αποτελώντας έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ