METRO ΑΕΒΕ: Δύο σημαντικά βραβεία για τη METRO στα Health & Safety Awards 2021!

25 Μαΐου 2021 | Νέα Μελών

Χρυσό για την υποψηφιότητα «Διαχείριση Κρούσματος Covid-19» 

Στα Health & Safety Awards, η METRO ΑΕΒΕ απέσπασε δύο πολύ σημαντικά βραβεία για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19.

Κέρδισε το GOLD βραβείο στην κατηγορία Διαχείριση κρούσματος COVID-19 / Corporate Response to Covid-19 case, με την υποψηφιότητα METRO AEBE – Διαχείριση Κρουσμάτων σε Καταστήματα – Κέντρα Διανομής – Κεντρικά́ Γραφεία. Με Ανθρώπινο Δυναμικό 11.000 εργαζομένων εκ των οποίων πάνω από 9.000 βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης, η βασική προτεραιότητα της METRO ήταν και εξακολουθεί να είναι η ασφάλεια των εργαζομένων της και των πελατών που εξυπηρετούνται καθημερινά από τα καταστήματα της αλυσίδας My market αλλά και από το δίκτυο χονδρικής των METRO Cash & Carry.

Η διάκριση αυτή αποτελεί μία πολύ σημαντική επιβράβευση για τη δέσμη των πρωτοβουλιών και διαδικασιών που σχεδίασε και εφαρμόζει με αυστηρότητα η εταιρεία, με σκοπό την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση σε περίπτωση εντοπισμού θετικού κρούσματος, σε οποιαδήποτε από τις εγκαταστάσεις της σε όλη τη χώρα. Πρωτοβουλίες που προσφέρουν αίσθημα ασφάλειας στους εργαζομένους που βρίσκονται κάθε μέρα στην πρώτη γραμμή, σε εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες πάνω από ένα χρόνο τώρα.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία απέσπασε SILVER βραβείο για τις δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού που εφάρμοσε, ανταποκρινόμενη άμεσα στις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν, στην κατηγορία Καινοτομία στα θέματα Υ&Α / Innovation in Occupational Health and Safety με την υποψηφιότητα Οι Homo Sapiens στη METRO Digitalis – Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία στην υπηρεσία των ανθρώπων.

Οι εναλλαγές στις συνήθειες των καταναλωτών, τα πρωτόγνωρα μέτρα ασφαλείας σε όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρείας και οι αυξημένες ανάγκες των πελατών, οδήγησαν την ομάδα Μηχανοργάνωσης της METRO να κεφαλαιοποιήσει πολύ γρήγορα την έννοια της Προσαρμοστικότητας! Σε μία τόσο κρίσιμη χρονιά λοιπόν, και αυτή η βράβευση, αποτελεί ουσιαστική αναγνώριση της συνολικής προσπάθειας που διατηρεί σταθερά στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων της τον άνθρωπο.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν από τη BOUSSIAS και η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

METRO AEBE

H METRO AEBE είναι μία 100% ελληνική εταιρεία με ενεργή παρουσία στην επιχειρηματική ζωή της χώρας από το 1976. Διαθέτει δύο αλυσίδες καταστημάτων: Τα καταστήματα χονδρικής METRO Cash & Carry  και τα σούπερ μάρκετ My market με σε στρατηγικά σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Η METRO A.E.B.E., πάνω από 40 χρόνια τώρα, υπηρετεί με συνέπεια και αξιοπιστία την ελληνική αγορά, στηρίζοντας τον Έλληνα εργαζόμενο, τον Έλληνα επιχειρηματία, τον Έλληνα παραγωγό και τον Έλληνα καταναλωτή. Σήμερα, η METRO, μετά την απόκτηση της αλυσίδας Βερόπουλος, το Φεβρουάριο του 2016, απασχολεί πάνω από 10.500 εργαζόμενους, αποτελώντας έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ