Uni-pharma: Το Τ4 ένα από τα ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS της Ελλάδας

4 Νοεμβρίου 2020 | Νέα Μελών
Ως ένα από τα ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS της χώρας μας, διακρίθηκε με Bronze μετάλλιο την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020, το σκεύασμα Τ4 της φαρμακοβιομηχανίας Uni-pharma. 

Η εκδήλωση- που πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλλουν οι συνθήκες της πανδημίας του COVID-19- οργανώθηκε από το περιοδικό Business Review στο κτήμα Diamond της Ν. Κηφισιάς, στη διάρκεια της οποίας, υλοποιήθηκε και το 20ο Συνέδριο Marketing & Πωλήσεων με θέμα: «Οι νέες καταναλωτικές συνήθειες απαιτούν νέους τρόπους συνεργασίας  πωλήσεων – προωθήσεων & επικοινωνίας»

Το Τ4 (levothyroxine sodium tablets) είναι ένα εξειδικευμένο σκεύασμα, στοχευμένο στη θεραπεία των παθήσεων του θυρεοειδούς αδένα.

Το Τ4 έλαβε άδεια κυκλοφορίας στις 29 Ιουλίου 1981 και σχεδόν αμέσως ξεκίνησε η παραγωγή του. Σήμερα, κυκλοφορεί σε 13 περιεκτικότητες εξατομικευμένης δοσολογίας, ενώ μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλων των ασθενών οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον θυρεοειδή τους.

Έχει εγκριθεί σε 11 χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλες 7 χώρες παγκοσμίως από Λατινική Αμερική έως Ασία και Αφρική. Αναλυτικά, οι χώρες στις οποίες έχει εγκριθεί είναι οι εξής:  Αλβανία, Αζερμπαιτζάν, Χιλή, Γεωργία, Μακάου, Νεπάλ, Τυνησία, Κύπρο, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Ισλανδία, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία.
Τη διάκριση παρέλαβε από τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση, ο αντιπρόεδρος του ΔΣ του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη κ. Αθανάσιος Αρχοντίκης. 

Η Uni-pharma, με πάνω από μισό αιώνα ζωής, αποτελεί τη ναυαρχίδα του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, ενώ στον Όμιλο, ανήκουν επίσης η φαρμακοβιομηχανία InterMed, η εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle και η νεοσύστατη βιομηχανία εκχύλισης φαρμακευτικών φυτών UniHerbo.

Οι εργαζόμενοι του ΟΦΕΤ, ανέρχονται σήμερα σε 568 και οι εξαγωγές των βιομηχανιών ξεπερνούν τις 66 χώρες παγκοσμίως. 

Η Uni-pharma μαζί με την InterMed, αποτελεί από το 2016 επίσης, υπερήφανο μέλος του UN Global Compact του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών.

Uni-Pharma

Η φαρμακευτική βιομηχανία UNI-PHARMA επιδιώκει τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, μέσα από την καινοτομία στην πρόληψη και θεραπεία ασθενειών.

Παράγει φαρμακευτικά προϊόντα καινοτόμου τεχνολογίας για μέθοδο χορήγησης (drug delivery) ύψιστης ποιότητας, υποσχόμενη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ