Τεχνοεκδοτική – T/Press: Ergo.tec: Η 1η διεθνής έκθεση για τα Μηχανήματα Έργων, 8-10/10/2021

9 Σεπτεμβρίου 2020 | Νέα Μελών

Οι πρωταγωνιστές… των εργοταξίων και πάλι στο προσκήνιο!

Με ξεκάθαρο το μήνυμα της αγοράς η “Τεχνοεκδοτική – T/Press” πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις και «ανοίγει τον δρόμο» για μια εξειδικευμένη διεθνή έκθεση για τα ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΩΝ.

Το μήνυμα ελήφθη και είναι ξεκάθαρο. Οι εταιρείες του κλάδου των μηχανημάτων έργων αναζητούν διέξοδο, σημείο αναφοράς και προβολής, σε μία εξειδικευμένη έκθεση στη χώρα που δραστηριοποιούνται. Το κενό αυτό έρχεται να καλύψει η “Τεχνοεκδοτική / Τ-Press” με τεχνογνωσία σχεδόν 30 ετών – καθώς με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι η 1η “Ergo.tec” θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 10 Οκτωβρίου 2021, στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.

Μετά τους δύσκολους τελευταίους μήνες η χώρα έχει, πλέον, εισέλθει σε μία περίοδο γενικευμένης ανασύνταξης δυνάμεων με στόχο την ταχύτερη δυνατή ανάκαμψη. Η συγκυρία αυτή αποτελεί σπουδαία ευκαιρία για την κατασκευή, τον κλάδο με τη μεγαλύτερη δυναμική στην Ελλάδα, ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά και θετικά στην τόνωση της εγχώριας οικονομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβαστε εδώ.

Τεχνοεκδοτική – T/Press

Η «ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ / T-PRESS» είναι η βασική πηγή ενημέρωσης για τους περισσότερους τεχνικούς και επαγγελματικούς κλάδους της χώρας, καθώς είναι η μεγαλύτερη σε δραστηριότητα εταιρεία τεχνικών εκδόσεων στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1991 με στόχο να στηρίξει με έντυπα και εκδηλώσεις τον τεχνικό κόσμο της χώρας, ενώ κατάφερε να καθιερώσει στην Ελλάδα μια σειρά από επιτυχημένες τεχνικές εξειδικευμένες εκθέσεις και συνέδρια, βασισμένα στη θεματολογία των περιοδικών της.

H T-Press εκδίδει τα περιοδικά: ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΟΣ (www.thermoydravlikos.gr), ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ (www.electrologos.gr), ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΙΣΧΥΟΣ (www.metadosi-ischios.gr), ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (www.ergotaxiaka.gr), LOGISTICS & MANAGEMENT (www.logistics-management.gr), CAR & TRUCK (www.car-truck.gr), ECOTEC (www.ecotec.gr), ΑSCEN.TEC (www.ascen-tec.gr), ΑGRO.TEC (www.agro-tec.gr).

Διοργανώνει τις εκθέσεις: ENERGIA.TEC | Ηλεκτρολογικό Υλικό, Φωτισμός, Συστήματα Ασφαλείας, Ηλεκτροκίνηση (www.energia-tec.gr), VERDE.TEC | Τεχνολογίες Περιβάλλοντος (www.verde-tec.gr), ASCEN.TEC | Τεχνολογίες Ανελκυστήρων (www.ascen-tec.gr), ERGO.TEC | Μηχανήματα Έργων (www.ergo-tec.gr), INDUSTRY.TEC | Βιομηχανικός Εξοπλισμός (www.industry-tec.gr).

Από το 2021 απέκτησε το δικό της διαδικτυακό κανάλι TPress Web TV, ενώ διοργανώνει το συνέδριο Green Transport & Logistics.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ