Τεχνοεκδοτική / T-Press: 1η διεθνής έκθεση INDUSTRY.TEC: 26 – 28 Μαΐου 2023

5 Δεκεμβρίου 2022 | Νέα Μελών

Στόχος μας μια σύγχρονη και ανταγωνιστική βιομηχανία στην εποχή του Industry 4.0 και της ενεργειακής μετάβασης

 Στην Τεχνοεκδοτική / T-Press η Βιομηχανία και η Παραγωγή βρίσκονται στο DNA μας. Υπηρετούμε με συνέπεια και πάθος την προσπάθεια για τον παραγωγικό μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας, με σύγχρονες τεχνολογίες αιχμής, υψηλού επιπέδου βιομηχανικές υπηρεσίες και αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού.

Η πρόσφατη περίοδος της κρίσης της πανδημίας με τις διαταραχές στην εφοδιαστική αλυσίδα ανέδειξε ακόμη περισσότερο την αξία των εγχώριων παραγωγικών αλυσίδων και την ανάγκη διασφάλισης υψηλού επιπέδου παραγωγικού δυναμικού στη χώρα μας. Η ελληνική βιομηχανία όλη την προηγούμενη περίοδο επέδειξε εξαιρετικά δείγματα ανθεκτικότητας και προσαρμογής, με αιχμή τις υψηλές επιδόσεις στις εξαγωγές.

Η βιομηχανία, που παραμένει στην καρδιά μιας οικονομίας που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας για την επιτυχή προσαρμογή και το πέρασμα στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης με όρους Industry 4.0 & Logistics 4.0, καθώς και της πράσινης μετάβασης. Η κάλυψη των αναγκών της σε σύγχρονο εξοπλισμό και υπηρεσίες, σε καινοτόμες τεχνολογίες και ευέλικτη χρηματοδότηση αποτελεί κρίσιμο συντελεστή επιτυχίας.

Σήμερα, απόφασή μας, είναι όχι απλά να διοργανώσουμε μια έκθεση Βιομηχανικού Εξοπλισμού, αλλά να δημιουργήσουμε στη χώρα μας έναν εκθεσιακό θεσμό που θα φέρνει κοντά τις δυναμικές παραγωγικές μονάδες της χώρας με τις εταιρείες που μπορούν να τους προσφέρουν τις αναγκαίες λύσεις για τον εκσυγχρονισμό και την πιο αποδοτική τους λειτουργία. Με κύριο στόχο να γίνουμε ισχυροί σύμμαχοι στην προσπάθειά τους για ανάπτυξη και επιτυχία, σε μια εποχή αβεβαιοτήτων αλλά και μεγάλων ευκαιριών!

Η Τεχνοεκδοτική / Τ-Press, σε μια πορεία 32 χρόνων, έχει αποκτήσει τα απαραίτητα εργαλεία, την εμπειρία, τη γνώση και το δημιουργικό πείσμα που εγγυώνται την επιτυχία της νέας  πρωτοποριακής έκθεσης  βιομηχανικής τεχνολογίας και υπηρεσιών INDUSTRY.TEC, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις    26 – 28 Μαΐου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.

Μιας έκθεσης που θα αποδειχθεί περιουσιακό στοιχείο (asset) μεγάλης αξίας, τόσο για τον κλάδο του βιομηχανικού εξοπλισμού και υπηρεσιών όσο και για  την ίδια τη βιομηχανία. Μιας έκθεσης που θα καταστεί ισχυρός θεσμός, χώρος επιμόρφωσης στις νέες τεχνολογίες καθώς, επίσης, ευκαιρία κατάθεσης, ανάλυσης και ανταλλαγής απόψεων πάνω στα φλέγοντα ζητήματα της βιομηχανίας και του εξοπλισμού της.

Στην INDUSTYRY.TEC θα παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις στις τεχνολογίες και υπηρεσίες που διαμορφώνουν τον κόσμο της βιομηχανίας σήμερα και στο μέλλον: Σύγχρονοι Αυτοματισμοί, Συστήματα Μετάδοσης Κίνησης & Ισχύος, Μηχανικά Εξαρτήματα & Λύσεις, Πεπιεσμένος Αέρας & Κενό, Συστήματα Ρομποτικής, Εφαρμογές Βιομηχανίας 4.0 και Τεχνητής Νοημοσύνης, Εφοδιαστική 4.0, Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας, νέες Ενεργειακές Εφαρμογές και Κυκλική Οικονομία.

Με την πεποίθηση ότι μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και την πίστη ότι η βιώσιμη ανάπτυξη κτίζεται πάνω σε γερές παραγωγικές βάσεις, σας καλούμε να γίνετε ενεργοί συμμέτοχοι στη νέα μας πρωτοβουλία.

Τεχνοεκδοτική – T/Press

Η «ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ / T-PRESS» είναι η βασική πηγή ενημέρωσης για τους περισσότερους τεχνικούς και επαγγελματικούς κλάδους της χώρας, καθώς είναι η μεγαλύτερη σε δραστηριότητα εταιρεία τεχνικών εκδόσεων στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1991 με στόχο να στηρίξει με έντυπα και εκδηλώσεις τον τεχνικό κόσμο της χώρας, ενώ κατάφερε να καθιερώσει στην Ελλάδα μια σειρά από επιτυχημένες τεχνικές εξειδικευμένες εκθέσεις και συνέδρια, βασισμένα στη θεματολογία των περιοδικών της.

H T-Press εκδίδει τα περιοδικά: ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΟΣ (www.thermoydravlikos.gr), ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ (www.electrologos.gr), ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΙΣΧΥΟΣ (www.metadosi-ischios.gr), ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (www.ergotaxiaka.gr), LOGISTICS & MANAGEMENT (www.logistics-management.gr), CAR & TRUCK (www.car-truck.gr), ECOTEC (www.ecotec.gr), ΑSCEN.TEC (www.ascen-tec.gr), ΑGRO.TEC (www.agro-tec.gr).

Διοργανώνει τις εκθέσεις: ENERGIA.TEC | Ηλεκτρολογικό Υλικό, Φωτισμός, Συστήματα Ασφαλείας, Ηλεκτροκίνηση (www.energia-tec.gr), VERDE.TEC | Τεχνολογίες Περιβάλλοντος (www.verde-tec.gr), ASCEN.TEC | Τεχνολογίες Ανελκυστήρων (www.ascen-tec.gr), ERGO.TEC | Μηχανήματα Έργων (www.ergo-tec.gr), INDUSTRY.TEC | Βιομηχανικός Εξοπλισμός (www.industry-tec.gr).

Από το 2021 απέκτησε το δικό της διαδικτυακό κανάλι TPress Web TV, ενώ διοργανώνει το συνέδριο Green Transport & Logistics.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ