Τ-Press: Σύγχρονες τεχνολογίες και καινοτόμες λύσεις στην 5η ENERGIA.TEC, 11 – 13 Οκτωβρίου 2024!

9 Ιουλίου 2024 | Νέα Μελών

Με τις εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας να είναι καταιγιστικές και να παραμένουν στην κορυφή της ατζέντας παγκοσμίως, η μοναδική εξειδικευμένη διεθνής έκθεση στην Ελλάδα για το Ηλεκτρολογικό Υλικό, τον Φωτισμό, τα Συστήματα Ασφαλείας και την Ηλεκτροκίνηση έρχεται για 5η φορά για να ενημερώσει και να προτείνει λύσεις και απαντήσεις.

Η Energia.tec, το σταθερό σημείο συνάντησης του κλάδου από το οποίο δεν πρέπει να λείπει κανείς, θα πραγματοποιηθεί στις 11 – 13 Οκτωβρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.

Κατασκευαστές, αντιπρόσωποι και εισαγωγείς, πιστοί στο διετές ραντεβού τους, θα βρίσκονται εκεί με την επιτομή της τεχνολογίας, με στόχο να ενημερώσουν επαγγελματίες και ιδιώτες για κάθε τομέα της σύγχρονης ηλεκτρολογίας. Χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν και να δουν από κοντά όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι πρωταγωνιστές της αγοράς.

Energia.tec Forum
Κορυφαίες εταιρείες του χώρου, φορείς, οργανώσεις και πανεπιστημιακά ιδρύματα προετοιμάζουν ήδη τις εκδηλώσεις τους για το παράλληλο τριήμερο Energia.tec Forum. Με στόχο να αποτελέσει για μία ακόμη φορά ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθειά τους για ενημέρωση και προβολή το Energia.tec Forum αναμένεται να αναδειχθεί σε χώρο επιμόρφωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων πάνω σε κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.

 •  Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.
 • Για την ηλεκτρονική πρόσκληση πατήστε εδώ.

Τεχνοεκδοτική – T/Press

Η «ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ / T-PRESS» είναι η βασική πηγή ενημέρωσης για τους περισσότερους τεχνικούς και επαγγελματικούς κλάδους της χώρας, καθώς είναι η μεγαλύτερη σε δραστηριότητα εταιρεία τεχνικών εκδόσεων στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1991 με στόχο να στηρίξει με έντυπα και εκδηλώσεις τον τεχνικό κόσμο της χώρας, ενώ κατάφερε να καθιερώσει στην Ελλάδα μια σειρά από επιτυχημένες τεχνικές εξειδικευμένες εκθέσεις και συνέδρια, βασισμένα στη θεματολογία των περιοδικών της.

H T-Press εκδίδει τα περιοδικά: ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΟΣ (www.thermoydravlikos.gr), ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ (www.electrologos.gr), ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΙΣΧΥΟΣ (www.metadosi-ischios.gr), ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (www.ergotaxiaka.gr), LOGISTICS & MANAGEMENT (www.logistics-management.gr), CAR & TRUCK (www.car-truck.gr), ECOTEC (www.ecotec.gr), ΑSCEN.TEC (www.ascen-tec.gr), ΑGRO.TEC (www.agro-tec.gr).

Διοργανώνει τις εκθέσεις: ENERGIA.TEC | Ηλεκτρολογικό Υλικό, Φωτισμός, Συστήματα Ασφαλείας, Ηλεκτροκίνηση (www.energia-tec.gr), VERDE.TEC | Τεχνολογίες Περιβάλλοντος (www.verde-tec.gr), ASCEN.TEC | Τεχνολογίες Ανελκυστήρων (www.ascen-tec.gr), ERGO.TEC | Μηχανήματα Έργων (www.ergo-tec.gr), INDUSTRY.TEC | Βιομηχανικός Εξοπλισμός (www.industry-tec.gr).

Από το 2021 απέκτησε το δικό της διαδικτυακό κανάλι TPress Web TV, ενώ διοργανώνει το συνέδριο Green Transport & Logistics.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ