ONEX: Τιμητική βράβευση στους μαθητές της Σχολής Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου

13 Φεβρουαρίου 2016 | Νέα Μελών
Ο Όμιλος ΟΝΕΧ και η εταιρεία νανοτεχνολογίας του Ομίλου βράβευσαν τους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου της Σχολής Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου για την πρώτη θέση που κατέκτησαν σε πανευρωπαϊκό μαθητικό διαγωνισμό φιλμ με θέμα τη νανοτεχνολογία. Η εκδήλωση έγινε στα κεντρικά γραφεία της ΟΝΕΧ Ελλάδος στο Χαλάνδρι.
Ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου και Γενικός Διευθυντής της Glonatech κ. Γιάννης Πασχαλίδης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Σχολής κα Κυριακή Μακρυγιάννη δηλώνοντας: «Είναι μεγάλη χαρά να βραβεύουμε τους Έλληνες μαθητές που διαπρέπουν στο εξωτερικό και κερδίζουν συνεχώς διακρίσεις για τη χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας και στην πρόοδο των μαθητών σας.» Η κα Μακρυγιάννη ευχαρίστησε θερμά για την τιμή και τη συνεργασία, σημειώνοντας: «Νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση και χαρά που μια εταιρεία σαν την Glonatech μας έκανε την τιμή να συνεργαστεί μαζί μας και να μας βραβεύσει για αυτή μας την προσπάθεια.» Ακολούθησε απονομή επαίνων στην ομάδα των μαθητών του νικητήριου βίντεο.
Ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΝΕΧ κ. Πάνος Ξενοκώστας από τη Νέα Υόρκη σε μήνυμα του χαιρέτισε τις αξιέπαινες προσπάθειες της μαθητικής νεολαίας και συνεχάρη θερμά την ομάδα της Σχολής Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου για τη διάκριση.  
Οι δραστηριότητες της Glonatech στη νανοτεχνολογία και η πρόσφατη επιτυχία της να βρεθεί στο top 5 των καλύτερων «καθαρών» τεχνολογιών παγκοσμίως με το καινοτόμο προϊόν της για την αντιμετώπιση των πετρελαιοκηλίδων κέντρισαν το ενδιαφέρον των μαθητών της Σχολής Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου. Η άψογη συνεργασία των μαθητών και των ερευνητών της εταιρείας έφερε την πρώτη θέση στην Ελληνική συμμετοχή.   

ΟΝΕΧ S.A.

Η ΟΝΕΧ S.A. από την ίδρυσή της το 2004 παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους τομείς:

 • Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών
 • Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων
 • Αεροπορικής Υποστήριξης
 • Επιχειρηματικής & Διοικητικής Υποστήριξης
 • Νανοτεχνολογίας & Τεχνολογίας Υλικών

Η ΟΝΕΧ υιοθετεί τεχνολογίες αιχμής για την κάλυψη των συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών των πελατών της. Έχοντας κατακτήσει την κορυφή του κλάδου της, η εταιρεία απασχολεί εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, ενώ συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους διεθνείς κατασκευαστικούς οίκους. Μέσα από την αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών, την προηγμένη επαγγελματική εμπειρία, την πελατοκεντρική λειτουργία και το σεβασμό στο περιβάλλον, η ONEX δημιουργεί το μέλλον της ανθρώπινης ανάπτυξης. Ο Όμιλος διατηρεί παρουσία σε Ελλάδα, Βέλγιο, Κύπρο και έδρα στις ΗΠΑ.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ