ONEX: Μεταξύ των κορυφαίων επιλεγμένων προμηθευτών του ΟΗΕ

6 Μαΐου 2016 | Νέα Μελών
Η ONEX ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στη λίστα των κορυφαίων προμηθευτών Συστημάτων Ασφαλείας για τους φορείς του ΟΗΕ παγκοσμίως, κατόπιν εκτενούς διαδικασίας αξιολόγησης, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της εταιρείας να ανταποκριθεί στις υψηλού επιπέδου απαιτήσεις του Οργανισμού, χάρη στη μακροχρόνια εμπειρία της στον τομέα αυτό. Η εμπειρία της ΟΝΕΧ στο χώρο της εσωτερικής ασφάλειας και της αντιμετώπισης ασύμμετρων απειλών και το διεθνές δίκτυο συνεργατών που έχει αναπτύξει, αποτέλεσαν επιπρόσθετα στοιχεία-κλειδιά για την επιλογή της.
Ως αποτέλεσμα της ανωτέρω επιλογής, η ΟΝΕΧ έχει προσκληθεί να συμμετάσχει σε οκτώ διαγωνισμούς, από μια μικρή λίστα επιλεγμένων εταιριών που έχουν κληθεί σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα του Οργανισμού, για τις συμφωνίες-πλαίσιο, που θα καλύψουν τις ανάγκες ασφάλειας φορέων του ΟΗΕ σε πάνω από 30 χώρες τα επόμενα 5 χρόνια. Αναμένεται ότι μέχρι το τέλος του έτους το αίτημα του ΟΗΕ θα αφορά στη διεθνή κάλυψη όλων των φορέων του παγκοσμίως.
Η ONEX, ως κορυφαία εταιρεία με πολυετή εμπειρία στο χώρο των Ολοκληρωμένων Λύσεων Ασφάλειας, ανταποκρίθηκε σε αυτή τη νέα διεθνή πρόκληση και προχώρησε στην υποβολή σχετικών προσφορών, ανταποκρινόμενη σε όλες τις προσκλήσεις του ΟΗΕ για Συστήματα Εσωτερικής Ασφάλειας σε 30 χώρες, μεταξύ των οποίων οι Η.Π.Α, τα Η.Α.Ε, η Ελβετία, το Πακιστάν, ο Παναμάς, η Ιορδανία κα.
Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η ONΕΧ χαίρει της διεθνούς αναγνώρισης από κορυφαίους παγκόσμιους Οργανισμούς και συγκαταλέγεται ανάμεσα σε ηγέτιδες εταιρίες διεθνώς. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η επιτυχία θα έχει και συνέχεια, με περισσότερες ευκαιρίες και επιτυχείς υλοποιήσεις με τη σφραγίδα της ΟΝΕΧ.

ΟΝΕΧ S.A.

Η ΟΝΕΧ S.A. από την ίδρυσή της το 2004 παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους τομείς:

 • Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών
 • Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων
 • Αεροπορικής Υποστήριξης
 • Επιχειρηματικής & Διοικητικής Υποστήριξης
 • Νανοτεχνολογίας & Τεχνολογίας Υλικών

Η ΟΝΕΧ υιοθετεί τεχνολογίες αιχμής για την κάλυψη των συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών των πελατών της. Έχοντας κατακτήσει την κορυφή του κλάδου της, η εταιρεία απασχολεί εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, ενώ συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους διεθνείς κατασκευαστικούς οίκους. Μέσα από την αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών, την προηγμένη επαγγελματική εμπειρία, την πελατοκεντρική λειτουργία και το σεβασμό στο περιβάλλον, η ONEX δημιουργεί το μέλλον της ανθρώπινης ανάπτυξης. Ο Όμιλος διατηρεί παρουσία σε Ελλάδα, Βέλγιο, Κύπρο και έδρα στις ΗΠΑ.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ