Όμιλος Cablel® Ελληνικά Καλώδια: Η STEELMET επενδύει στις εφαρμογές SAP Ariba Sourcing και SAP Master Data Governance

17 Μαΐου 2023 | Νέα Μελών

Η STEELMET (Viohalco Companies Corporate Services) παρέχει εταιρικές υπηρεσίες στις θυγατρικές της Viohalco, τις κορυφαίες βιομηχανίες επεξεργασίας μετάλλων στην Ευρώπη και στο πλαίσιο του προγράμματος Επιχειρησιακού Μετασχηματισμού των εταιριών, επιλέγει για μια ακόμη φορά την SAP επενδύοντας στις λύσεις SAP Ariba Sourcing και SAP Master Data Governance.

Η απόκτηση της λύσης SAP Ariba Sourcing αποσκοπεί στον εξορθολογισμό και την ψηφιοποίηση της διαδικασίας προμηθειών των εταιριών της Viohalco, καθιστώντας γρήγορη και εύκολη την κατάρτιση και παρακολούθηση των διαγωνιστικών διαδικασιών μέσω έτοιμων και προκαθορισμένων προτύπων.

Το λογισμικό SAP Master Data Governance υποστηρίζει την κεντρικοποιημένη δημιουργία και συντήρηση των βασικών δεδομένων με στόχο τη βελτίωση και τη διατήρηση της ποιότητάς τους. Με την εφαρμογή αυτή, η STEELMET στοχεύει στην εξάλειψη των διάσπαρτων εισροών δεδομένων, μέσω της συγχώνευσης διπλότυπων και της τυποποίησης των βασικών δεδομένων που διατηρούνται σε πολλαπλές πηγές,  με σκοπό την δημιουργία ενός μοναδικού  αρχείου βασικών δεδομένων προς κοινή χρήση από όλες τις εταιρίες της Viohalco.

To λογισμικό SAP Master Data Governanceσε συνδυασμό με το SAP Signavio, που αφορά σε μια εγκατεστημένη λύση για την διοίκηση επιχειρηματικών διαδικασιών, θα βοηθήσει τη STEELMET Corporate Services και τις εταιρίες της Viohalco να αξιοποιήσουν πλήρως τη δύναμη των δεδομένων τους και να επανασχεδιάσουν αυτοματοποιημένες διαδικασίες οι οποίες θα ανταποκρίνονται στο σύνθετο επιχειρηματικό περιβάλλον που δραστηριοποιούνται.

 Ο Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος, SAP Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας δήλωσε: «Η συνεργασία μας με τις εταιρίες της Viohalco, και η εμπιστοσύνη που συνεχίζουν να δείχνουν σε εμάς, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά ταυτόχρονα και υποχρέωση, για παροχή  τεχνολογικών λύσεων που θα συνεχίσουν να προσφέρουν σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα»

Ο Bill Karnazes, Γενικός Διευθυντής, STEELMET Viohalco Companies Corporate Services δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι  για την επιλογή μας και την ανανέωση της συνεργασίας μας με την SAP.  Πιστεύουμε ότι οι λύσεις SAP Ariba Sourcing και SAP Master Data Governance, θα βοηθήσουν σημαντικά τη διαχείριση του κύκλου υπηρεσιών μας καθώς θα επιταχύνουν τις διαδικασίες, θα πραγματοποιήσουν άμεση εξοικονόμηση και θα οδηγήσουν σε περαιτέρω αυτοματοποίηση της διακυβέρνησης ελέγχοντας την ποιότητα των δεδομένων από το αρχικό στάδιο.»

 Σχετικά με τη STEELMET

Η STEELMET προσφέρει εταιρικές υπηρεσίες όπως: Στρατηγική Ανάπτυξη, Λειτουργία Εταιριών Εξωτερικού, Βιώσιμη Ανάπτυξη, Προμήθειες μη σιδηρούχων μετάλλων, Ανάκτηση Φυσικών Πόρων και Κεντρικές Προμήθειες, Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics, Επιχειρησιακή Αριστεία, Πληροφορική, Ανθρώπινο Δυναμικό, Επικοινωνία, Διοικητικές, Χρηματοοικονομικές και Ελεγκτικές Υπηρεσίες προς τις εταιρείες της Viohalco με σκοπό να τις υποστηρίξει και να προωθήσει βέλτιστες πρακτικές σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους.

Σχετικά με τη SAP

Η στρατηγική της SAP είναι να βοηθά κάθε επιχείρηση να λειτουργεί ως ευφυής επιχείρηση. Ως ηγέτης της αγοράς στο λογισμικό εταιρικών εφαρμογών, βοηθάμε εταιρείες όλων των μεγεθών και όλων των βιομηχανιών να λειτουργούν όσο το δυνατόν καλύτερα: το 87% των παγκόσμιων εσόδων από συναλλαγές αγγίζει ένα σύστημα SAP®.  Η μηχανική εκμάθηση, το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT) και οι προηγμένες τεχνολογίες αναλυτικών στοιχείων μας βοηθούν να μετατρέψουμε τις επιχειρήσεις των πελατών σε έξυπνες επιχειρήσεις. Η SAP βοηθά τους ανθρώπους και τους οργανισμούς να δώσουν βαθιά επιχειρηματική εικόνα και να ενθαρρύνει τη συνεργασία με την οποία μπορούν να παραμείνουν μπροστά από τον ανταγωνισμό τους. Απλοποιούμε την τεχνολογία για τις εταιρείες, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν το λογισμικό μας με τον τρόπο που αυτοί επιλέγουν.  Η ολοκληρωμένη σουίτα εφαρμογών και υπηρεσιών μας, δίνει τη δυνατότητα στους επιχειρηματικούς και δημόσιους πελάτες σε 25 κλάδους παγκοσμίως να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς και να κάνουν τη διαφορά.  Με ένα παγκόσμιο δίκτυο πελατών, συνεργατών, εργαζομένων και ηγετών σκέψης, η SAP βοηθά τον κόσμο να λειτουργεί καλύτερα και βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.sap.com

Όμιλος Cablel® Ελληνικά Καλώδια

Ο Όμιλος Cablel® Ελληνικά Καλώδια είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς καλωδίων στην Ευρώπη. Ο Όμιλος ξεκίνησε τη δραστηριότητά του το 1950 ως παραγωγική μονάδα της τότε Βιοχάλκο και το 1973 απέκτησε νομική μορφή ως ανεξάρτητη θυγατρική με την επωνυμία Ελληνικά Καλώδια Α.Ε., διευρύνοντας τις παραγωγικές και εμπορικές της δραστηριότητες. Σήμερα, ο Όμιλος Cablel® Ελληνικά Καλώδια αποτελείται από την εταιρία Ελληνικά Καλώδια Α.Ε., η οποία λειτουργεί τρία εργοστάσια στη Βοιωτία που παράγουν καλώδια, σύρματα περιελίξεων καθώς και πλαστικά και ελαστομερή μείγματα. H Ελληνικά Καλώδια Α.Ε. είναι θυγατρική της Viohalco S.A. με έδρα στις Βρυξέλλες, εταιρίας συμμετοχών (holding) σε διάφορες εταιρίες παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας μετάλλων στην Ευρώπη. Ο Όμιλος Cablel® Ελληνικά Καλώδια επίσης, διατηρεί το εργοστάσιο της Fulgor A.Ε. στην Κόρινθο, που παράγει υποβρύχια καλώδια, καλώδια ισχύος, και ράβδους χαλκού και αλουμινίου, την Icme Ecab S.A., που κατασκευάζει ηλεκτρικά καλώδια και καλώδια τηλεπικοινωνιών με έδρα στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας καθώς και τη Lesco O.O.D.στο Blagoevgrad της Βουλγαρίας.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ