Eurobank: Διεθνής επιχειρηματική επέκταση μέσω της βραβευμένης πύλης Exportgate

8 Δεκεμβρίου 2022 | Νέα Μελών

 

Η Eurobank προσφέρει στους πελάτες της, ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών τους, όπως διαδικτυακές συμβουλευτικές υπηρεσίες για την επέκταση των διεθνών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους, ηλεκτρονικές υπηρεσίες για προϊόντα χρηματοδότησης της εφοδιαστικής αλυσίδας, ένα πλήρες σύνολο καινοτόμων ψηφιακών εργαλείων για διεθνείς εμπορικές συναλλαγές καθώς και  πλήρη ηλεκτρονική υποστήριξη σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων χρηματοδότησης που αφορούν το διεθνές εμπόριο. Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των συνεργών επιδράσεων των παραδοσιακών και μη παραδοσιακών τραπεζικών εργαλείων που σχετίζονται με το διεθνές εμπόριο, η Eurobank δημιούργησε το Exportgate, μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή πύλη διεθνούς εμπορίου, που διευκολύνει τις προσπάθειες των επιχειρήσεων  να δικτυωθούν στην παγκόσμια αγορά και, ταυτόχρονα, να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη άποψη και πρόσβαση σε εξελιγμένα εργαλεία και πηγές εξειδικευμένης πληροφόρησης για την ανάπτυξη της εμπορικής τους δραστηριότητας.

Τα μέλη του Exportgate αποκτούν πρόσβαση σε μια ψηφιακή πλατφόρμα  που τους επιτρέπει να εντοπίζουν εύκολα και να επεκτείνουν το δίκτυο των αξιόπιστων συνεργατών τους, απ’ όπου και αν εργάζονται σήμερα, ελαχιστοποιώντας το κόστος και επιταχύνοντας την ανάπτυξη σε νέες αγορές. Ταυτόχρονα, αποκτούν πρόσβαση σε μια από τις μεγαλύτερες ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες διεθνούς εμπορίου με στοιχεία για πάνω από 180 χώρες. Μέσα από την ψηφιακή βιβλιοθήκη του Exportgate, οι επιχειρήσεις λαμβάνουν δυναμική πληροφόρηση για μακροοικονομικά θέματα και στατιστικά στοιχεία, τάσεις αγοράς και συμπεριφορά καταναλωτή ανά χώρα. Οι ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις μπορούν με απλό και ψηφιακό τρόπο να εντοπίσουν στοιχεία για πάνω από 1.000.000 συνεργάτες από περισσότερες από 40 χώρες. Επιπλέον, με την χρήση φιλικών προς την χρήση ψηφιακών εργαλείων, τα μέλη του Exportgate,  ενημερώνονται , σε καθημερινή βάση, για περισσότερες από 1 εκατομμύριο προσκλήσεις ενδιαφέροντος για δημόσιους και ιδιωτικούς διαγωνισμούς σε πλήθος χωρών. Η Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Διεθνούς Εμπορίου του Exportgate είναι διαθέσιμη για όλες τις επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους, χωρίς κάποιο κόστος. Από το 2013 έχει προσελκύσει πάνω από 1 εκατ. επισκέπτες από 110 χώρες. Σε αυτήν συμμετέχουν πάνω από 5.100 ελληνικές επιχειρήσεις από όλους τους δυναμικούς εξαγωγικούς κλάδους της χώρας μας.

Το Exportgate εντάσσεται στο “Trade Club Alliance”, το Πρώτο Παγκόσμιο Δίκτυο Ψηφιακής Διασύνδεσης Επιχειρήσεων που υποστηρίζεται από διεθνείς τραπεζικούς ομίλους, μέσα από τη στρατηγική συνεργασία της Eurobank με την Banco Santander. Παρέχει σε όλα τα μέλη του τη δυνατότητα να εντοπίζουν και να πραγματοποιούν εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα τις εμπορικές τους συμφωνίες, χρησιμοποιώντας προηγμένα ψηφιακά εργαλεία, που βασίζονται σε τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και λαμβάνοντας στοχευμένες προτάσεις συνεργασίας. Το δίκτυο συνδέει πάνω από 22.300 επιχειρήσεις σε περισσότερες από 60 χώρες μέσω 14 τραπεζικών ομίλων. Όλες οι τράπεζες που συμμετέχουν ακολουθούν διαδικασίες και ελέγχους που διασφαλίζουν την ακεραιότητα του δικτύου.

Στο πλαίσιο αυτό, η Eurobank σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις που συμβάλλουν στην ενίσχυση της εξωστρέφειας μέσω εμπορικών αποστολών (Trade Corridors). Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία ηλεκτρονικής δικτύωσης της πλατφόρμας δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για πιθανές συνέργειες στον ηλεκτρονικό ή/και φυσικό κόσμο μέσω Εμπορικών Αποστολών, όπως έχουν πραγματοποιηθεί ήδη με την Banco Santander σε Ισπανία και Πολωνία  που μέσα από 200 στοχευμένες B2B συναντήσεις, περισσότεροι από 40 Έλληνες εξαγωγείς είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με 50 διεθνείς αγοραστές.

Εγγραφείτε εδώ για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Exportgate.

Eurobank

Ο Όμιλος Eurobank, αποτελούμενος από την Τράπεζα Eurobank Α.Ε. (Eurobank) και τις θυγατρικές της, είναι ένας ισχυρός χρηματοοικονομικός οργανισμός με παρουσία σε 6 χώρες, σύνολο ενεργητικού €81,5 δισ. και ανθρώπινο δυναμικό 11.222 εργαζόμενους. Η μητρική εταιρεία του Ομίλου Eurobank είναι η Eurobank Ergasias Υπηρεσιών και Συμμετοχών Α.Ε. (Eurobank Holdings).

Με συνολικό δίκτυο 616 σημείων εξυπηρέτησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, o Όμιλος Eurobank παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Στην Ελλάδα, η Eurobank δραστηριοποιείται με δίκτυο λιανικής τραπεζικής, εξειδικευμένα κέντρα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων, δίκτυο private banking και δυναμική ψηφιακή παρουσία. Στο εξωτερικό ο Όμιλος Eurobank έχει παρουσία σε 5 χώρες, στη Βουλγαρία, τη Σερβία, την Κύπρο, το Λουξεμβούργο και το Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο).

Η φιλοσοφία του Ομίλου Eurobank εστιάζει στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες του, δίνοντας έμφαση στις εξειδικευμένες και διαφορετικές ανάγκες τους.

Πέρα από την επιχειρηματική της δραστηριότητα, η Eurobank σχεδιάζει με συνέπεια δράσεις που αφορούν σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα και εφαρμόζει υπεύθυνες πρακτικές που προάγουν τη διαφάνεια και την επιχειρηματική ηθική. Συνδέει τις επιχειρηματικές αποφάσεις με την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, την κοινωνική υπευθυνότητα και την ορθή εταιρική διακυβέρνηση (ESG).

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ