Φεβ 09

Ψηφιακό Εργαστήριο ΕΣΕΔ-ΣΕΒ με θέμα την αξιολόγηση του Συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου

Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 και ώρες 17.30 – 19.00, ο ΣΕΒ και το Ελληνικό Συμβούλιο Εταιρικής Διακυβέρνησης (ΕΣΕΔ), σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης (ΣΕΚΑΣΕ), το Ελληνικό Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών (ΕΙΕΕ) και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Στελεχών Διαχείρισης Κινδύνων (ΠΑ.ΣΥ.Σ.ΔΙ.Κ) διοργανώνουν ψηφιακό εργαστήριο με θέμα την αξιολόγηση του Συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου και τίτλο «Σύστημα Εσωτερικού Ελέγχου: Η καρδιά του Συστήματος Εταιρικής Διακυβέρνησης».

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή της αρμόδιας Αντιπροέδρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης και Προέδρου του Συνεγγυητικού Κεφαλαίου Εξασφάλισης Επενδυτικών Υπηρεσιών κ. Αναστασίας Στάμου και του Προέδρου της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχου (ΕΛΤΕ) κ. Παναγιώτη Γιαννόπουλου.

Μέσα από τη συζήτηση με την Αντιπρόεδρο του ΕΣΕΔ κ. Ξένια Καζόλη και την Γενική Γραμματέα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών κ. Χαρούλα Απαλαγάκη, θα καλυφθούν ζητήματα που έχουν ήδη ανακύψει κατά την τρέχουσα διαδικασία αξιολόγησης του Συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου όπως προβλέπεται από τον ν. 4706/2020 και θα δοθεί μια μοναδική ευκαιρία για παροχή αποσαφηνίσεων και χρήσιμης καθοδήγησης από την πλευρά του επόπτη αλλά και πρακτικών συμβουλών και σημείων προσοχής από την πλευρά του αξιολογητή και του αξιολογούμενου όπως θα τα μεταφέρουν οι κκ. Σπύρος Ρασιάς, Χάρης Κυριαζής και Μαρία Θεοδουλίδου καθώς και οι εκπρόσωποι των ΣΕΚΑΣΕ, ΕΙΕΕ και ΠΑ.ΣΥ.Σ.ΔΙ.Κ.

*Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα κατά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας, καλέστε στο 2103366276 κ. Μαμάκου.

Ομιλητές

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ