Μαρ 06

Αξιολόγηση Συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου: Q&A session με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχου

Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00-19:00, ο ΣΕΒ και το Ελληνικό Συμβούλιο Εταιρικής Διακυβέρνησης (ΕΣΕΔ) διοργανώνουν ψηφιακή συνάντηση εργασίας με θέμα την αξιολόγηση του Συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης (ΣΕΚΑΣΕ), του Ελληνικού Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών (IIA Greece) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Στελεχών Διαχείρισης Κινδύνων (ΠΑΣΥΣΔΙΚ).

Στη συνάντηση εργασίας η αρμόδια Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης και Πρόεδρος του Συνεγγυητικού Κεφαλαίου Εξασφάλισης Επενδυτικών Υπηρεσιών, κ. Αναστασία Στάμου και ο Προέδρος της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων (ΕΛΤΕ), κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος, θα απαντήσουν σε στοχευμένες ερωτήσεις που θα τους τεθούν, με στόχο την αποσαφήνιση ζητημάτων που άπτονται της πρακτικής εφαρμογής του πλαισίου αξιολόγησης του Συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου. Τη συζήτηση θα συντονίσει η κ. Μαρία Θεοδουλίδου, Group Finance Director, Controlling, Planning and Corporate Governance του Ομίλου Fourlis και Μέλος της Ομάδας Εργασίας Εταιρικής Διακυβέρνησης του ΣΕΒ.

Η πρωτοβουλία αποτελεί συνέχεια του πρόσφατου εργαστηρίου που διοργάνωσαν  ο ΣΕΒ και το ΕΣΕΔ, σε συνεργασία με τον ΣΕΚΑΣΕ, το IIA Greece και τον ΠΑΣΥΣΔΙΚ, με τίτλο «Σύστημα Εσωτερικού Ελέγχου: Η καρδιά του Συστήματος Εταιρικής Διακυβέρνησης».

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ