Μάιος 19

Ψηφιακό Εργαστήριο «Η εργασία σε έναν κόσμο που αλλάζει»

Ο ΣΕΒ, στα πλαίσια της σειράς Εργαστηρίων για την ψηφιοποίηση των επιχειρήσεων και τις καινοτόμες τεχνολογίες, διοργανώνει Ψηφιακό Εργαστήριο με θέμα «Η εργασία σε έναν κόσμο που αλλάζει», την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021, και ώρα 16.30 μ.μ.

Οι τεχνολογίες της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και οι συνθήκες που διαμορφώνονται στη μετά-Covid εποχή, οδηγούν σε νέα μοντέλα οργάνωσης της εργασίας. Προκύπτουν νέες ανάγκες σε δεξιότητες, η εξ αποστάσεως εργασία επεκτείνεται και οι νέες ψηφιακές τεχνολογίες ανατρέπουν παραδοσιακά μοντέλα οργάνωσης και διοίκησης. Σκοπός του εργαστηρίου είναι να αναδείξει τις διαφορετικές ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό που προκαλούν οι νέες τεχνολογίες και να δώσει πρακτικά παραδείγματα για το πώς αυτές μπορούν να υποστηρίξουν τη βελτίωση της απόδοσης, την ενίσχυση της ευελιξίας και τη συνεχή μάθηση.

Ο κ. Richard Baldwin, Professor of International Economics, Graduate Institute, Geneva, θα αναφερθεί σε νέα ευέλικτα μοντέλα διαχείρισης και διοίκησης ανθρωπίνων πόρων, ενώ η κα Chiara Bersano, Global HR Value Advisor, SAP, θα αναφερθεί στην επίδραση της τεχνολογίας στην εργασία. Στο εργαστήριο επίσης θα παρουσιαστούν επιτυχημένες εφαρμογές ψηφιοποίησης της εργασίας σε ελληνικές επιχειρήσεις.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του εργαστηρίου παρακάτω και δηλώστε συμμετοχή. Θα λάβετε το σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης του εργαστηρίου αμέσως μετά την εγγραφή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Τομέα Βιομηχανίας, Ανάπτυξης, Δικτύων & Περιφερειακής Πολιτικής του ΣΕΒ: κα. Κατερίνα Τσούτσικα | Τ: 211 500 6120 | E: industrial@sev.org.gr

Χορηγοί της εκδήλωσης

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ