Ξένια Καζόλη

30 Ιανουαρίου 2023 | Ομιλιτές Event
Θεματικές:

Η Ξένια Καζόλη είναι πεπειραμένη διεθνής δικηγόρος, εγγεγραμμένη στο δικηγορικό συλλoγο της Νέας Υόρκης, Παρισίου και Αθήνας. Έχει συμβουλεύσει σε ιδιωτικοποιήσεις και χρηματοοικονομικές συναλλαγές σε πολυεθνικά περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας, καθώς και  πελάτες σχετικά με τους χρηματοοικονομικούς κανονισμούς της ΕΕ και την εταιρική διακυβέρνηση.

Τα τελευταία χρόνια συμβουλεύει σε θέματα ρυθμιστικής μεταρρύθμισης και εταιρικής διακυβέρνησης και έχει συνεργαστεί για τέσσερα χρόνια ως Senior Advisor με την Nestor Advisors Ltd, βρετανική συμβουλευτική εταιρεία που ειδικεύεται στην εταιρική διακυβέρνηση. Μέχρι το 2015, η Ξένια Καζόλη ήταν counsel στην Allen & Overy LLP, όπου εργάστηκε 15 χρόνια με εξειδίκευση στις διεθνείς προσφορές ομολόγων και μετοχών, ιδιωτικοποιήσεις και διασυνοριακές συναλλαγές. Πριν από αυτό, εργάστηκε στην Skadden Arps LLP στα γραφεία του Παρισιού και του Λονδίνου στην ομάδα των διεθνών κεφαλαιαγορών.

Η Ξένια Καζόλη συνεργάστηκε επίσης με την Παγκόσμια Τράπεζα, πραγματοποιώντας νομική αξιολόγηση, συμβάλλοντας στην ρυθμιστική μεταρρύθμιση και συμβουλεύοντας για την οργάνωση του δικαστικού κλάδου στο Περού, την Αργεντινή, το Ελ Σαλβαδόρ και τη Βενεζουέλα, και πιο πρόσφατα ως εμπειρογνώμονας στην Ευρωπαϊκή Ένωση στη Γεωργία, παρέχοντας τεχνική βοήθεια και εκπαίδευση σε κυβερνητικούς αξιωματούχους για τη διαπραγμάτευση και σύνταξη διεθνών συμβάσεων.

Η Ξένια Καζολη είναι μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Περιουσιακών Στοιχείων και Συμμετοχών, μέλος του Συμβουλευτικού Συμβουλίου της Εταιρείας Νardello&Co, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών και πρόεδρος της Επιτροπής Υποψηφίων και Αμοιβών της, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΚΑΤ και μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλος της Επιτροπής ΕΣΕΔ (Ελληνικό Συμβούλιο Εταιρικής Διακυβέρνησης), μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ΒΛΑΧΑΚΗΣ Α.Ε., καθώς και μέλος του Συμβουλευτικού Συμβουλίου της ΜΚΟ ΔΕΣΜΟΣ. Είναι επίσης συνιδρυτής του Corporate Governance Hub 2020, μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης για την  προώθηση της εταιρικής διακυβέρνησης και ποικιλομορφίας στα διοικητικά συμβούλια.

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ