ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ: Νέα πρωτοβουλία της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ για την καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου καπνικών προϊόντων

22 Αυγούστου 2017 | Νέα Μελών
Το Check Now είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή για χρήση σε όλες τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει, σε πραγματικό χρόνο και με απλές κινήσεις, τη γνησιότητα των προϊόντων της εταιρείας που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, καθώς και αν, πράγματι, προορίζονται για την ελληνική αγορά.

Η Philip Morris International επέλεξε την Ελλάδα, ως πρώτη χώρα διάθεσης της πρωτοποριακής αυτής εφαρμογής, μια απόφαση που μόνο τυχαία δεν είναι. Το ΙΟΒΕ εκτιμά ότι το παράνομο εμπόριο τσιγάρων στην Ελλάδα το 2017 θα αγγίξει το 30% της αγοράς, ενώ η χώρα μας κατέχει τα πρωτεία της υψηλότερης φορολογίας στην ΕΕ-28 (90% της λιανικής τιμής). Το παράνομο εμπόριο καπνικών προϊόντων απειλεί άμεσα τις περίπου 60.000 οικογένειες που απασχολούνται στη νόμιμη αλυσίδα του καπνού στη χώρα μας, από τον καπνοπαραγωγό μέχρι τον περιπτερά, ενώ έχει και τεράστια αρνητική επίδραση στα έσοδα του κράτους, τα οποία στο πρώτο 6μηνο του χρόνου υστερούν κατά 800 εκατ. ευρώ από το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ

Η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ, 85 χρόνια μετά την ίδρυσή της, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής προϊόντων καπνού στην Ελλάδα. Η μητρική εταιρεία Philip Morris International απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής παραγωγής καπνών.

Με νέα έδρα από το 2009 στον Ασπρόπυργο όπου στεγάζονται οι κεντρικές παραγωγικές και διοικητικές εγκαταστάσεις, κέντρο αποθήκευσης στο Αγρίνιο και περιφερειακά γραφεία πωλήσεων στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, η εταιρεία απασχολεί συνολικά 800 εργαζόμενους.

Η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ συνδυάζει τα χαρακτηριστικά μιας σύγχρονης διεθνούς επιχείρησης με την ελληνική ταυτότητα μιας ιστορικής εταιρείας με μακρά διαδρομή και συνεισφορά στην κοινωνία και την επιχειρηματική ζωή της Ελλάδας.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ