Natech: Η συνεργασία της Natech με τη νέα ομάδα ταλαντούχων στελεχών

27 Οκτωβρίου 2021 | Νέα Μελών

Η Natech ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη νέα ομάδα στελεχών που έχουν εργαστεί ανά τον κόσμο στη βιομηχανία του fintech και των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, ακολουθώντας την καινοτομία και τις τεχνολογικές εξελίξεις και θα συμμετάσχουν στην Συμβουλευτική Επιτροπή για να υποστηρίξουν την παγκόσμια ανάπτυξη της εταιρείας.

Τη Συμβουλευτική Επιτροπή της Natech απαρτίζουν οι Νεκτάριος Λιόλιος, Νώντας Βιρβιδάκης, Σπύρος Μάργαρης

Ο Θανάσης Ναυρόζογλου CEO της Natech δηλώνει
“Όλοι μας έχουμε συνεχώς μεταβαλλόμενες προσδοκίες όσον αφορά τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με τις Τράπεζές μας. Αυτή η αλλαγή επηρεάζεται περαιτέρω από κανονιστικούς, ανθρώπινους ή τεχνολογικούς παράγοντες. Είναι μια διεθνής πρόκληση με την οποία είμαστε αντιμέτωποι από πολλά μέτωπα. Η συνεργασία μας με μερικά από τα καλύτερα μυαλά, είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα και οι νέοι μας σύμβουλοι είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Ο Σπύρος, ο Νώντας, ο Νεκτάριος μοιράζονται μια εκτεταμένη εμπειρία σε παγκόσμιο επίπεδο και είμαστε υπερήφανοι που τους έχουμε στην ομάδα μας.”

Για περισσότερα διαβάστε εδώ

Natech

Η Natech είναι ένας από τους 30 παγκόσμιους παρόχους χρηματοοικονομικού λογισμικού, με ισχυρή παρουσία στους τομείς των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Ευρώπη και την Αφρική. Οι προσφερόμενες λύσεις λογισμικού καλύπτουν κάθε πτυχή των τραπεζικών και χρηματοοικονομικών αναγκών (βασικές τραπεζικές υπηρεσίες, καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, ηλεκτρονική τραπεζική, κινητές τραπεζικές συναλλαγές και συστήματα πληρωμών) και έχουν τη δύναμη να επαναπροσδιορίσουν χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και να προσφέρουν βελτιωμένη εμπειρία πελατών, αυξημένα επίπεδα λειτουργικής αποτελεσματικότητας και συνεχής εναρμόνιση με τις κανονιστικές απαιτήσεις. Το λογισμικό που προσφέρεται παρέχεται σε πολλαπλά μοντέλα ανάπτυξης και απόκτησης.

Σήμερα, η εταιρεία πέτυχε να είναι μία από τις παγκοσμίως κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της (Forrester, 2020) και ο κορυφαίος πάροχος στην ελληνική αγορά. Τα τελευταία 2 χρόνια, η Natech έχει βραβευτεί ως μια καινοτόμος εταιρεία και έχει επεκτείνει την πελατειακή της βάση με υψηλού κύρους πελάτες σε Ελλάδα, Τουρκία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γεωργία, Νιγηρία, οδηγώντας σε μια τεράστια αύξηση του επιπέδου των πωλήσεων, του προσωπικού και των οικονομικών στοιχείων. Το λογισμικό της Natech προτιμάται ενεργά από τις τράπεζες Tier 4/5 και λειτουργεί σε πελάτες που λειτουργούν σε περισσότερες από 40 χώρες. Η Natech επέκτεινε επίσης την παρουσία της στη Γερμανία με νέο υποκατάστημα και ομάδα, καθώς και στην Αφρική με διανομείς στην Κύπρο, τη Νιγηρία, τη Ζάμπια, την Κένυα.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ