Natech: Η Natech και η Neptune International AG συνάπτουν στρατηγική κοινοπραξία με την Τράπεζα Πειραιώς

7 Απριλίου 2022 | Νέα Μελών

Η Natech Α.Ε. και ο συνεργάτης της Neptune International AG συνάπτουν στρατηγική κοινοπραξία με την Τράπεζα Πειραιώς για την ανάπτυξη μιας καινοτόμου ψηφιακής τράπεζας, που θα προσφέρει ένα πλήρες ψηφιακό ταξίδι σε πελάτες στην Ελλάδα και την υπόλοιπη ευρωπαϊκή αγορά.

Η νέα BankTech, συνδυάζοντας κορυφαία τεχνολογική και τραπεζική τεχνογνωσία, θα παρέχει προϊόντα Banking-as-a-Service, Buy-Now-Pay-Later και άλλα χρηματοοικονομικά προϊόντα για τους καταναλωτές με αμιγώς ψηφιακό και ευέλικτο τρόπο.

Ο Θανάσης Ναυρόζογλου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Natech, σχολιάζει: “Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα συμμετοχή της Natech σε αυτήν την κοινοπραξία, για τις τεράστιες ευκαιρίες που δημιουργεί στην ελληνική και την ευρωπαϊκή αγορά. Βασιζόμενοι στο τρέχον χαρτοφυλάκιό μας, η νέα ψηφιακή τράπεζα θα αφορά τόσο σε καταναλωτές όσο και σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, μέσω μιας αμιγώς ψηφιακής εμπειρίας. Θα συνεχίσουμε με συνέπεια να παρέχουμε τις λύσεις και την ποιότητα των υπηρεσιών μας στους αξιόλογους υπάρχοντες αλλά και στους νέους πελάτες μας και παράλληλα θα τους προσφέρουμε νέες εκπληκτικές ευκαιρίες για να αυξήσουν τις δυνατότητές τους μέσω της νέας πρότασης Banking-as-a-Service. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την προσπάθεια αυτή, καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα με τους συνεργάτες μας και τη δέσμευση να προσφέρουμε συνεχώς υπεροχή στους πελάτες μέσω της καινοτομίας.»

Ο Χάρης Αντωνίου, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Neptune International AG σχολιάζει: «Ο τραπεζικός τομέας σε όλο τον κόσμο διέρχεται μια περίοδο αναδιοργάνωσης, σε μεγάλο βαθμό λόγω των ραγδαίων τεχνολογικών εξελίξεων. Οι καινοτόμες τεχνολογίες της Natech θα παράσχουν στρατηγικούς μοχλούς τόσο στην Πειραιώς όσο και στο νέο εγχείρημα της Banktech που θα τους επιτρέψουν να εξορθολογίσουν το λειτουργικό κόστος και να βελτιώσουν την παροχή υπηρεσιών. Στόχος της Banktech είναι να φέρουμε επανάσταση στην τραπεζική εμπειρία των πελατών στην Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για το πνεύμα συνεργασίας και καινοτομίας καθώς και για την ταχύτητα εκτέλεσης που έχουν επιδείξει οι συνεργάτες μας Πειραιώς και Natech σε αυτή τη διαδικασία, ένα σημάδι για τα πράγματα που έρχονται».

Σχετικά με τη Neptune: Η Neptune International, με έδρα την Ελβετία, είναι μια ιδιωτική εταιρεία επενδύσεων και παροχής συμβουλών που εστιάζει σε αποτελεσματικές τεχνολογίες και real assets. Η Neptune International AG είναι ενθουσιασμένη με τις ευκαιρίες που δημιουργούν οι ραγδαία αυξανόμενες τεχνολογίες για την ανθρωπότητα και έχει το όραμα να βοηθήσει τους επίδοξους Ευρωπαίους επιχειρηματίες να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους για ανάπτυξη. Η Neptune είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία αξίας αξιοποιώντας την εμπειρία δεκαετιών των συνεργατών της σε Real Assets, Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες, Τεχνολογία.
www.neptuneinternational.ch

Σχετικά με την Τράπεζα Πειραιώς: Η Τράπεζα Πειραιώς, 100% θυγατρική της Piraeus Financial Holdings είναι η κορυφαία τράπεζα στην Ελλάδα όσον αφορά τα συνολικά μερίδια αγοράς και το δίκτυο καταστημάτων, προσφέροντας πλήρη γκάμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών σε 5,7 εκατομμύρια πελάτες που προάγουν τη βιωσιμότητα και τις αρχές της υπεύθυνης τραπεζικής.
www.piraeusholdings.gr

Natech

Η Natech είναι ένας από τους 30 παγκόσμιους παρόχους χρηματοοικονομικού λογισμικού, με ισχυρή παρουσία στους τομείς των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Ευρώπη και την Αφρική. Οι προσφερόμενες λύσεις λογισμικού καλύπτουν κάθε πτυχή των τραπεζικών και χρηματοοικονομικών αναγκών (βασικές τραπεζικές υπηρεσίες, καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, ηλεκτρονική τραπεζική, κινητές τραπεζικές συναλλαγές και συστήματα πληρωμών) και έχουν τη δύναμη να επαναπροσδιορίσουν χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και να προσφέρουν βελτιωμένη εμπειρία πελατών, αυξημένα επίπεδα λειτουργικής αποτελεσματικότητας και συνεχής εναρμόνιση με τις κανονιστικές απαιτήσεις. Το λογισμικό που προσφέρεται παρέχεται σε πολλαπλά μοντέλα ανάπτυξης και απόκτησης.

Σήμερα, η εταιρεία πέτυχε να είναι μία από τις παγκοσμίως κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της (Forrester, 2020) και ο κορυφαίος πάροχος στην ελληνική αγορά. Τα τελευταία 2 χρόνια, η Natech έχει βραβευτεί ως μια καινοτόμος εταιρεία και έχει επεκτείνει την πελατειακή της βάση με υψηλού κύρους πελάτες σε Ελλάδα, Τουρκία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γεωργία, Νιγηρία, οδηγώντας σε μια τεράστια αύξηση του επιπέδου των πωλήσεων, του προσωπικού και των οικονομικών στοιχείων. Το λογισμικό της Natech προτιμάται ενεργά από τις τράπεζες Tier 4/5 και λειτουργεί σε πελάτες που λειτουργούν σε περισσότερες από 40 χώρες. Η Natech επέκτεινε επίσης την παρουσία της στη Γερμανία με νέο υποκατάστημα και ομάδα, καθώς και στην Αφρική με διανομείς στην Κύπρο, τη Νιγηρία, τη Ζάμπια, την Κένυα.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ