ELPEN: almora PLUS® CEREBIOME®

3 Νοεμβρίου 2023 | Νέα Μελών

To νέο ψυχοβιοτικό για την υποστήριξη της φυσιολογικής ψυχολογικής και νευρικής λειτουργίας

Η ELPEN εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της στην κατηγορία των προβιοτικών συμπληρωμάτων διατροφής με το νέο almora PLUS® CEREBIOME®. Πρόκειται για το νέο ψυχοβιοτικό για την υποστήριξη της φυσιολογικής ψυχολογικής και νευρικής λειτουργίας.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής δημιουργεί ένταση και άγχος, με αποτέλεσμα αρκετοί άνθρωποι να είναι ευάλωτοι σε πολλές σωματικές και ψυχικές ασθένειες. Η συναισθηματική ευεξία έχει άμεσο αντίκτυπο στην σωματική υγεία και το αντίστροφο.

Το στρες επηρεάζει όλα τα συστήματα του σώματος, συμπεριλαμβανομένου και του γαστρεντερικού συστήματος. Είναι ευρέως γνωστό ότι το έντερο έχει ισχυρή σύνδεση με το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα στη διατήρηση της συνολικής υγείας. Ένα υγιές έντερο με ποικιλία ωφέλιμων αποικιών μικροοργανισμών είναι ζωτικής σημασίας για την φυσιολογική εγκεφαλική λειτουργία και τις συναισθηματικές εκδηλώσεις. Η έκθεση στο στρες έχει ως αποτέλεσμα τις αλλοιώσεις στην αμφίδρομη επικοινωνία του άξονα εγκεφάλου-εντέρου η οποία τελικά μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη μιας σειράς γαστρεντερικών διαταραχών.

almora PLUS® CEREBIOME για την φυσιολογική ψυχολογική και νευρική λειτουργία

To almora PLUS® CEREBIOME® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει στη σύνθεσή του ένα μοναδικό συνδυασμό ψυχοβιοτικών του Lactobacillus helveticus Rosell® –52 & του Bifidobacterium longum Rosell® –175 (CEREBIOME®) και Βιταμίνης Β6. To almora PLUS® CEREBIOME® συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος καθώς και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Είναι κατάλληλο για ενήλικες και διατίθεται σε συσκευασία των 30 καψουλών.

Τα ψυχοβιοτικά είναι μια ειδική κατηγορία προβιοτικών, τα οποία προσφέρουν οφέλη για την ψυχική υγεία των ατόμων. Διαφέρουν από τα συμβατικά προβιοτικά στην ικανότητά τους να παράγουν ή να διεγείρουν την παραγωγή νευροδιαβιβαστών, λιπαρών οξέων βραχείας αλυσίδας κ.α.

Τo almora PLUS® CEREBIOME® κυκλοφορεί με την υπογραφή ποιότητας της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας ELPEN, που αποτελεί συνώνυμο του αξιόπιστου Ελληνικού Φαρμάκου εδώ και 58 χρόνια. Η κυκλοφορία του έρχεται να προστεθεί στη σειρά προϊόντων almora PLUS®, που μετρούν περισσότερα από 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη κάθε ελληνικής οικογένειας.

ELPEN

H ΕLPEN δραστηριοποιείται από το 1965 στην παραγωγή ελληνικών φαρμάκων. Το φαρμακευτικό της χαρτοφυλάκιο της περιλαμβάνει περισσότερα από 150 επώνυμα ιδιοσκευάσματα.

Τομέας προτεραιότητας για την ELPEN αποτελεί η έρευνα, στην οποία επενδύει περισσότερο από το 10% του ετήσιου τζίρου της. Το 1996 ίδρυσε το Ερευνητικό της Κέντρο που διακρίνεται σήμερα ως το μεγαλύτερο ιδιωτικό εργαστήριο Πειραματικής – Εφαρμοσμένης  Βιοϊατρικής Έρευνας και το μεγαλύτερο ιδιωτικό εκπαιδευτικό κέντρο κλινικών δεξιοτήτων στην Ελλάδα πιστοποιημένο  για το έργο του από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή UEMS/NASCE.

Για την επόμενη πενταετία η ELPEN υλοποιεί ένα πρόγραμμα επενδύσεων ύψους 155 εκατ. ευρώ. Στον παραγωγικό τομέα οι επενδύσεις της αφορούν στον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων παραγωγικών της εγκαταστάσεών της  στο Πικέρμι και στη δημιουργία ενός νέου εργοστασίου παραγωγής φαρμάκων στην Κερατέα. Επιπλέον, μαζί με την εταιρεία Win Medica, μέλος του Ομίλου ELPEN, επενδύει και σε ένα νέο εργοστάσιο παραγωγής ογκολογικών φαρμάκων στην Τρίπολη.  Στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης η εταιρεία επενδύει στη δημιουργία ενός Πάρκου Βιοτεχνολογίας,  του  Athens LifeTech Park, που θα εστιάζει στην καινοτομία, την έρευνα και την εκπαίδευση.

Η ELPEN επενδύει διαχρονικά στο ανθρώπινο δυναμικό της. Το προσωπικό της ξεπερνά σήμερα τα 1.350 άτομα σε επίπεδο ομίλου, ενώ οι νέες επενδύσεις της θα απορροφήσουν ένα σημαντικό αριθμό Ελλήνων επιστημόνων.

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ