COCO-MAT: Καινοτόμησε στο πρώτο 100% Hotel Show στην Κρήτη με διαδραστική εμπειρία VR.

30 Απριλίου 2024 | Νέα Μελών

Η COCO-MAT, γνωστή για την καινοτομία και τη δέσμευσή της προς την υποστήριξη εκδηλώσεων που προωθούν τον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας, παρευρέθηκε στο πρώτο εποχικό 100% Hotel Show στην Κρήτη. Το premium εκθεσιακό γεγονός, εγκαινίασε την πρώτη του εμφάνιση στο νησί, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (ΔΕΚΚ) στις 13 και 14 Απριλίου 2024.

Το περίπτερο της COCO-MAT αποτέλεσε έναν από τους κεντρικούς και πιο σημαντικούς προορισμούς του εκθεσιακού κοινού, λόγω της διαδραστικής,  πρωτοποριακής προσέγγισης που παρουσίασε με το στοιχείο της εικονικής πραγματικότητας (VR).

Με την εφαρμογή ειδικών γυαλιών (VR), οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, να εξερευνήσουν όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η COCO-MAT σε πολυτελή καταλύματα και επαγγελματίες του τουρισμού, μέσα από την εικονική περιήγησή τους στα ξενοδοχεία της, στη Σαντορίνη αλλά και στην Αθήνα. Εκεί, μπορούσαν να περιηγηθούν στα διαφορετικά δωμάτια, τα εστιατόρια και την πισίνα, καθώς και να φανταστούν το πιθανό σχέδιο μεταμόρφωσης του δικού τους καταλύματος.

Η ολιστική αυτή εμπειρία προβολής ξενοδοχειακών λύσεων,  συμπεριλάμβανε και προϊόντα ξενοδοχειακού εξοπλισμού, όπως για παράδειγμα τα amenities της “Zealots of Νature”, η οποία δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα και έχει σχεδιάσει και αναπτύξει μία, υψηλής ποιότητας, σειρά προϊόντων προσωπικής φροντίδας και ομορφιάς, για τις ανάγκες κάθε επαγγελματία, εμπνευσμένα από την «Αισθητική της Καθημερινότητας».

Οι κατάμεστες αίθουσες στα Ξενοδοχειακά Workshops καθώς και οι επισκέπτες, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τέσσερις χιλιάδες, επιβεβαίωσαν από την πρώτη κιόλας διοργάνωση, τη σπουδαιότητα του θεσμού για την περιοχή. Η Seasonal Edition του Ηρακλείου, κάλυψε βασικές pre-opening ανάγκες ενός ξενοδοχείου αλλά συγχρόνως ανέδειξε τοπικούς προμηθευτές.

Το εποχικό concept 100% Hotel Show εδραίωσε την παρουσία του στο νησί και ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό της Κρήτης για τους πρώτους μήνες του 2025, διευρύνοντας το φάσμα επισκεπτών του από συνδεδεμένους προορισμούς του νοτίου Αιγαίου, όπως η Σαντορίνη και η Ρόδος.

Για περαιτέρω πληροφορίες και ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@coco-mat.com.

 

COCO-MAT

Η COCO-MAT ιδρύθηκε το 1989 και είναι σήμερα μια από τις ηγέτιδες εταιρείες στο χώρο των προϊόντων ύπνου, λευκών ειδών και επίπλων για κατοικίες και ξενοδοχεία. Στόχος της είναι η δημιουργία υψηλής ποιότητας στρωμάτων, κρεβατιών και ειδών ύπνου, φιλοτεχνημένα από φυσικά υλικά, με κοινό παρονομαστή την αγάπη για τη φύση. Με έδρα την Ελλάδα και με παρουσία σε πάνω από 20 χώρες παγκοσμίως, η COCO-MAT προσφέρει προϊόντα που συνδυάζουν ποιότητα και αειφορία.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ