CANDIA: Χορηγός σε φιλανθρωπική βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με τις ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ

27 Μαρτίου 2024 | Νέα Μελών

Η CANDIA συμμετέχει ως Χορηγός στη φιλανθρωπική βραδιά που διοργανώνει το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και η εταιρεία Λυκόφως, την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024,  σε συνεργασία με το τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και τις ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει σε μια μοναδική συναυλία, τον Στέφανο Κορκολή και Γιώργο Χατζηνάσιο μαζί με την συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό τη διεύθυνση του Αναστάσιου Συμεωνίδη και με ερμηνευτές τους καταξιωμένους τραγουδιστές, Σοφία Μανουσάκη και Δώρο Δημοσθένους. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της προσπάθειας του παραρτήματος Θεσσαλονίκης ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών για την αγορά εξοπλισμού στο Ενδοσκοπικό Τμήμα Βρεφών και Παίδων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Το παράρτημα Θεσσαλονίκης «ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ» της Μ.Κ.Ο. «Πανελλαδική Παναθηναϊκή Ο.Γ.» έχει επιδείξει σημαντικό φιλανθρωπικό έργο στα 20 χρόνια που λειτουργεί, με κορωνίδα την δημιουργία στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της πρώτης Παιδοκαρδιολογικής κλινικής στη Β. Ελλάδα. Οι ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ ενισχύουν σταθερά με δωρεές ιατρικών μηχανημάτων, αναλωσίμων και εξοπλισμού τα νοσοκομεία της πόλης, έχουν πραγματοποιήσει δωρεές εγκαταστάσεων προς ενίσχυση ΑΜΕΑ, παιδιών με σύνδρομο αυτισμού και παιδιών με ψυχολογικά προβλήματα.

Με έμπρακτο ενδιαφέρον και αίσθημα ανταποδοτικότητας προς την κοινωνία, η CANDIA υποστηρίζει συστηματικά φορείς και οργανώσεις, των οποίων το έργο έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στο τρίπτυχο παιδί-οικογένεια-φυσικό περιβάλλον. Μάθετε περισσότερα για τις δράσεις της εταιρείας, στο candia.gr.

CANDIA

Η CANDIA – ΑΦΟΙ ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗΣ ΑΒΕΕ είναι μια ελληνική βιομηχανία στρωμάτων και διαφόρων προϊόντων ύπνου, με δίκτυο 80 περίπου σημείων πώλησης και συνεργατών στη Ελλάδα και 27 στην Ευρώπη και την Ασία. Η παραγωγή γίνεται αποκλειστικά στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην έδρα της εταιρίας στα Σπάτα με τα πιο αυστηρά πρότυπα και πιστοποιημένες διαδικασίες. Επιλέγει πρώτες ύλες και πρακτικές που σέβονται το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες έχει την καινοτομία και τη βιωσιμότητα στις αξίες της, αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στους πελάτες της, τους συνεργάτες της και το ανθρώπινο δυναμικό της. Η υπόσχεση της CANDIA «Wake up in the Mediterranean» δεν είναι παρά μια υπενθύμιση ότι οφείλουμε στον εαυτό μας τη ψυχική και σωματική ανάπαυση που μόνο ένας καλός ύπνος μπορεί να μας προσφέρει. Πέρα από το εμπορικό σήμα CANDIA WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN, είναι γνωστή για τα χειροποίητα στρώματα BODYFIX και παράλληλα είναι εισαγωγέας και διανομέας της πλέον πολυτελούς μάρκας στρωμάτων στον κόσμο, της Σουηδικής HÄSTENS.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ