Adecco: Ο όμιλος Adecco κατακτά τη δεύτερη υψηλότερη θέση στη λίστα των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον παγκοσμίως

31 Οκτωβρίου 2017 | Νέα Μελών
Οι εργαζόμενοι του Ομίλου Adecco αναφέρουν ότι εκτιμούν το εργασιακό περιβάλλον που τους προσφέρει η εταιρεία, ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονο αίσθημα κοινού σκοπού, ομαδικότητα αλλά και ενίσχυση του επιχειρηματικού τρόπου σκέψης, ενώ ταυτόχρονα νιώθουν ότι η δουλειά τους πραγματικά εκτιμάται.
Αθήνα, 31 Οκτωβρίου 2017: Ο Όμιλος Adecco, κατέκτησε τη 2η υψηλότερη θέση στη λίστα World’s Best Workplaces ανάμεσα σε 25 εταιρείες παγκοσμίως που ξεχωρίζουν για το εργασιακό τους περιβάλλον. Η σημαντική βελτίωση της θέσης του Ομίλου Adecco στη λίστα αυτή – το 2016 είχε λάβει την 7η θέση στην αντίστοιχη λίστα – αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών της εταιρείας να κάνει τους εργαζόμενους να νιώθουν μέλη μιας ομάδας που συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός καλύτερου εργασιακού μέλλοντος για όλους. Οι εργαζόμενοι του Ομίλου Adecco έκαναν ιδιαίτερη μνεία στο όραμα της εταιρείας, στην ολιστική της προσέγγιση όσον αφορά στην κοινωνική ποικιλομορφία και ενσωμάτωση και το ομαδικό πνεύμα.
Για πρώτη φορά φέτος, ο Όμιλος Adecco αναδείχθηκε ανάμεσα στις 3 κορυφαίες εταιρείες της κατάταξης «25 World’s Best Workplaces», ενώ είναι η δεύτερη χρονιά που βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της λίστας, όπως αυτή διαμορφώθηκε από τη διεθνή εταιρεία έρευνας, παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης Great Place to Work®. Φέτος, η έρευνα Great Place to Work® πραγματοποιήθηκε σε συνολικά περισσότερους από 10 εκατομμύρια εργαζομένους από 6.600 εταιρείες παγκοσμίως, προκειμένου να προκύψει η κατάταξη των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. 
Με αφορμή τη σημαντική αυτή παγκόσμια διάκριση, ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Adecco Ελλάδας, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για όλους εμάς στον Όμιλο Adecco να βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση της κατάταξης με τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως όσον αφορά στο εργασιακό περιβάλλον. Η διάκρισή μας αυτή, που προκύπτει από τους ίδιους τους εργαζομένους, δικαιώνει τις προσπάθειες του Ομίλου για διαμόρφωση ενός εργασιακού περιβάλλοντος που ευνοεί το ομαδικό πνεύμα και καλλιεργεί την εμπιστοσύνη. Ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την καινοτομία και την ανάληψη πρωτοβουλιών, ενώ ταυτόχρονα κάνει τους εργαζομένους μας να νιώθουν υπερήφανοι, τόσο για το κοινό όραμα που μοιραζόμαστε όσο και για την ατομική τους εργασία και τη συνεισφορά τους στην ευρύτερη κοινωνία. Στον Όμιλο Adecco επικροτούμε τις προσπάθειες των ανθρώπων μας και πιστεύουμε στο ταλέντο που έχει ο καθένας χωριστά. Εξάλλου, οι ταλαντούχοι άνθρωποί μας συνολικά συνθέτουν το εργασιακό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούμαστε. Η διάκριση αυτή μας γεμίζει ευθύνη για το μέλλον, ώστε να μπορέσουμε να παραμείνουμε το ίδιο ψηλά και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.»
Η φετινή διάκριση του Ομίλου Adecco στη λίστα World’s Best Workplaces φανερώνει ότι οι εργαζόμενοι νιώθουν πως εργάζονται σε μια εταιρεία που προάγει τη διαφορετικότητα και φέρνει στο προσκήνιο την ευελιξία, τη δέσμευση και τη συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη ως κάποιες από τις βασικές αξίες της. Εργαζόμενοι από όλες τις βαθμίδες ιεραρχίας νιώθουν ότι η εργασία τους εκτιμάται και ότι τους δίνεται κάθε ευκαιρία κι εφόδιο για την επίτευξη των προσωπικών τους στόχων. Οι ευκαιρίες κατάρτισης και εξέλιξης είναι ανοιχτές σε όλους και παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη των εργαζομένων μέσα στην εταιρεία.
Ο σκοπός του Ομίλου Adecco, να δημιουργεί ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον για όλους, καθώς και μια σειρά προγραμμάτων και δράσεων όπως το Adecco Way to WorkΤΜ και το CEO for One Month που στόχο έχουν την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων, το IOC και το IPC Athlete Career Programs, που υποστηρίζουν κορυφαίους αθλητές να πραγματοποιήσουν ομαλά τη μετάβαση από τον αθλητισμό στην αγορά εργασίας, καθώς και η πρωτοβουλία Win4Youth που προάγει τον υγιεινό τρόπο ζωής και την ένταξη του αθλητισμού στην καθημερινότητα των εργαζομένων αλλά και των πελατών του Ομίλου παγκοσμίως, αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες που ενισχύουν τη δέσμευση των εργαζομένων.
Παράλληλα με την παγκόσμια αυτή διάκριση, ο Όμιλος Adecco κατέκτησε και τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη στη λίστα Great Place to Work®. 
Περισσότερες πληροφορίες για τη διάκριση θα βρείτε στο Great Place to Work® website .  

Adecco

Ο όμιλος Adecco είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός στον τομέα της παροχής λύσεων ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως. Όραμά μας να συμβάλλουμε στην αλλαγή και εξέλιξη του κόσμου της εργασίας μέσω του ταλέντου και της τεχνολογίας. Κάθε χρόνο, ο Όμιλος Adecco προσφέρει σε περίπου 700.000 ανθρώπους ευκαιρίες εργασίας.

Στις υπηρεσίες μας συγκαταλέγονται η εύρεση και επιλογή μόνιμου προσωπικού, υπηρεσίες προσωρινής απασχόλησης, πρόσληψη και διαχείριση προσωπικού, επανατοποθέτηση προσωπικού, συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ανάπτυξης ταλέντου. Ο Όμιλος Adecco συνεργάζεται με εργοδότες, υποψηφίους, εργαζομένους και κυβερνήσεις, προσφέροντας την εξειδίκευσή του και τη γνώση του σε θέματα αγοράς εργασίας με στόχο την ενίσχυση της ευημερίας μέσω της δυναμικής της εργασίας.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ